Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:50:00

Міські змагання "Мама, тато, я – лижна сім’я"

19.02.2018   10:50

СДЮШОР з лижного спорту міста Чернігова на один день перетворилась на спортивне поле бою. На лижі стали і досвідчені спортсмени, і новачки. І не одні, а цілими родинами.

Адже 18 лютого пройшло родинне свято «Мама, тато, я – лижна сім’я».

Організаторами заходу є Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, спільно з Відділенням НОК України в Чернігівській області, міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Управлінням освіти Чернігівської міської ради.

15 чернігівських родин виборювали першість в 3-х етапах.

Спочатку естафетні лижні гонки, згодом катання на тюбінгах, а потім сімейні лижі.
Боротьба була запекла. За команду Андрія Дериземлі – начальника Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради , виступала його дружина та донька.

Конкуренцію досвідченим лижникам склала родина Ніни Лемеш – першого заступника голови Відділення НОК України в Чернігівській області.

До кожного етапу змагань учасники готувалися відповідально. Одні робили фізичні вправи аби розім’ятися, інші мастили лижі, аби їхати якомога швидше.

Катання на тюбінгах нікого не залишало байдужим. Адже спочатку катались діти, згодом мами, а потім і татусі. Емоції говорили самі за себе.

Отже, за результатами змагань перше місце виборола сім’я Лемеш, друге місце – сім’я Лисенко, третє місце - сім’я Дяченко. Всі отримали грамоти та сувеніри на згадку.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини