Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:21:39

Міські змагання "Мама, тато, я – лижна сім’я"

19.02.2018   10:50

СДЮШОР з лижного спорту міста Чернігова на один день перетворилась на спортивне поле бою. На лижі стали і досвідчені спортсмени, і новачки. І не одні, а цілими родинами.

Адже 18 лютого пройшло родинне свято «Мама, тато, я – лижна сім’я».

Організаторами заходу є Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, спільно з Відділенням НОК України в Чернігівській області, міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Управлінням освіти Чернігівської міської ради.

15 чернігівських родин виборювали першість в 3-х етапах.

Спочатку естафетні лижні гонки, згодом катання на тюбінгах, а потім сімейні лижі.
Боротьба була запекла. За команду Андрія Дериземлі – начальника Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради , виступала його дружина та донька.

Конкуренцію досвідченим лижникам склала родина Ніни Лемеш – першого заступника голови Відділення НОК України в Чернігівській області.

До кожного етапу змагань учасники готувалися відповідально. Одні робили фізичні вправи аби розім’ятися, інші мастили лижі, аби їхати якомога швидше.

Катання на тюбінгах нікого не залишало байдужим. Адже спочатку катались діти, згодом мами, а потім і татусі. Емоції говорили самі за себе.

Отже, за результатами змагань перше місце виборола сім’я Лемеш, друге місце – сім’я Лисенко, третє місце - сім’я Дяченко. Всі отримали грамоти та сувеніри на згадку.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини