Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:06:24

Десна "громить" Черкаський Дніпро (3:0)

04.09.2017   10:07Агенцiя

В 9-му турі Десна несподівано поступилася на виїзді київському Арсеналу – не найкращий старт турніру, і як результат – сіверяни опинилися на 6-му місці, при тому, що перед командою стоїть завдання виграти Першу лігу.

То ж, як-то кажуть, відступати більше немає куди – від Десни чекають лише перемог. І гра з Черкасами чудовий варіант для старту переможної серії.

IMG_1716Олександр Рябоконь вніс певні корективи в стартовий склад своєї команди після гри з канонірами – на лівому фланзі захисту Мостовий замінив Чорноморця, а в центрі півзахисту з Коберідзе та Чепурненко з перших хвилин грав Арвеладзе. Не обійшлося без змін і на фланзі півзахисту – Волков змінив Коваленко, а на позиції єдиного форварда замість Безбородько вийшов Кірієнко.

Десна розпочала матч, як і передбачалося, набагато активніше. Вже в перші десять хвилин гри господарі поля могли забивати кілька м’ячів, а найбільш небезпечний момент Десна створила на 11-й хвилині гри. Картушов легко пройшов пів поля, змістився в центр і пробив з лініїї штрафного майданчика – лише штанга зіграла за гостей, а удар Кірієнко, який першим опинився на добиванні, заблокував захисник.

Тим не менше, Десна змогла перетворити територіальну та ігрову перевагу в забитий гол. На 20-й хвилині гри Будюк зреагував на удар Арвеладзе головою з близької відстані та перевів м’яч на кутовий. Але це не врятувало команду від пропущеного м’яча – Фаворов виграв боротьбу на другому поверсі після подачі кутового і відправив м’яч у верхній кут воріт черкащан. 1:0 на 22-й хвилині гри.

IMG_2021Десна не зупинилася на досягнутому і продовжила “нагнітати” у воріт черкащан. Чепурненко відважився на дальній удар – Будюк перевів м’яч на кутовий, Кірієнко ударом головою влучив в поперечину, а Арвеладзе пробив вище воріт. Махновський, по суті, в гру майже не вступав, лише кілька разів вдало зігравши на виході з воріт. Єдиний небезпечний момент черкащани створили в кінці першого тайму – Кошадзе пройшов по центру поля і пробив метрів з 20-ти – Махновський перевів м’яч на кутовий.

В перерві матчу серед глядачів, яких на стадіоні зібралося близько 3 тисяч, розіграли цінні призи, в тому числі і спортивний велосипед. А команди на другий тайм вийшли в тих самих складах, але вже за три хвилини Олександр Рябоконь замість Ігоря Кірієнка випустив на поле вихованця чернігівського футболу Дениса Безбородько. А ще за кілька хвилин Десна знову забила – Денис Фаворов з правого флангу виконав подачу в штрафний майданчик черкащан, де Олександр Волков зіграв на випередження і ударом в один дотик переправив м’яч у ворота.

IMG_2031Після другого голу гра заспокоїлася – Десна грала по рахунку, а черкащани просто не могли створити небезпеку біля воріт чернігівського клубу. І навіть за такої гри Десна змогла ще раз забити – на 70-й хвилині гри Безбородько виграв боротьбу у двох захисників, змістився в центр і метрів з 16-ти відправив м’яч в лівий нижній кут воріт Будюка. 3:0 на 70-й хвилині гри, і крім того, Десна могла забивати ще кілька м’ячів – той же Галенков ударом з близької відстані зобов’язаний був забивати, але не влучив у ствір воріт. Тим не менше, і перемога з рахунком 3:0 чудовий результат. Вітаємо підопічних Олександра Рябоконя з важливою та закономірною перемогою.

Наступний матч Десна проведе на виїзді, 9 вересня сіверяни зіграють з Нафтовиком, а вже 15 вересня на стадіоні імені Гагаріна Десна прийматиме ПФК Суми.

Десна (Чернігів) – Черкаський Дніпро (Черкаси) 3:0

Голи: Фаворов, 22, Волков, 53, Безбородько, 70

Десна: Махновський, Фаворов, Мельник, Братков, Мостовий (Галенков, 81), Коберідзе, Арвеладзе (Щедраков, 71), Чепурненко (Скепський, 76), Волков (Чорноморець, 62), Картушов, Кірієнко (Безбородько, 49). Запасні: Шевченко, Коваленко. Головний тренер: Олександр Рябоконь

Черкаський Дніпро: Будюк, Шурубура (Чорний, 55), Тарасенко, Ресесідзе, Смірнов, Проневич, Крамар, Кошадзе, Сторчоус (Ічанський, 77), Захаревич (Бойко, 60), Качур (Тенжицький, 68). Запасні: Панченко, Сутченко, Зоря. Головний тренер: Олександр Кирилюк.

Попередження: Мельник, 27, Тарасенко, 33, Чорний, 75

18:00. м. Чернігів. Стадіон імені Гагаріна, 2896 глядачів.

http://desna.football/desna-gromit-cherkaskij-dnipro-3-0/

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.