Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 11:06:20

Олімпійський день зібрав у Чернігові юних спортсменів

10.06.2017   12:14Агенцiя

9 червня в Центральному парку культури та відпочинку обласного центру відбувся Всеукраїнський спортивно-масовий захід - Олімпійський день.

Його учасників - вихованців ДЮСШ з олімпійських видів та лижного спорту, ФСТ «Атлет», «Десна», «Чернігів», «Фортуна», «Україна», «Авангард», ДЮСШ інвалідів, Чернігівського регіонального центру «Інваспорт» - привітали перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, депутат обласної ради, секретар постійної комісії з питань сім'ї, молоді, спорту та туризму Ігор Базалінський, директор Департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації, заступник голови відділення НОК України в Чернігівській області Ніна Лемеш, відомі спортсмени.

Розпочався захід урочистим марш-парадом, винесенням Державного прапора України та прапора НОК України під виконання державного Гімну України.

На адресу учасників Олімпійського дня прозвучали інші вітання, зокрема від Президента Національного Олімпійського комітету України, Героя України Сергія Бубки.

Далі студія сучасного танцю «Альянс» виступила перед присутніми з танцювальним номером «Давай, грай!». Учасники заходу під керівництвом майстрів спорту з художньої гімнастики виконали «олімпійську розминку». Відбувся забіг та показові виступи спортсменів з тих видів, які вони представляють. Діти з пришкільних таборів взяли участь у змаганнях «Веселі старти».

На завершення учні ДЮСШ та пришкільних таборів отримали солодощі від відділення НОК України в Чернігівській області.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.