Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:19:19

Нові грані Вищої ліги

20.05.2017   12:29Агенцiя

Стартує черговий чемпіонат області з футболу серед команд Вищої ліги. Черговий і наймасовіший.

За останні п’ятнадцять років цьогоріч у Чемпіонаті бере участь найбільша кількість футбольних команд та клубів – тринадцять. Це представники Чернігова, Ніжина, Прилук, Ічні, Корюківки, Ічні, Анисова, Добрянки, Бахмача, Семенівки, Сосниці та Городні.

Чемпіонат стартує 20 травня і триватиме до 11 листопада 2017 року. За цей час команди зіграють 26 турів і вперше Чемпіонат пройде без перерви.

Напередодні Чемпіонату відбулася робоча зустріч представників команд з керівництвом Чернігівської обласної федерації футболу.

Під час цієї наради були обговорені питання щодо проведення Чемпіонату та підписаний Меморандум «Чесної гри», який підписали представники всіх команд, чим засвідчили, що Чернігівський футбол за чесну гру на полі.

Від Чернігівської обласної федерації футболу кожна команда, яка братиме участь у Чемпіонаті, отримала безкоштовно по 10 футбольних м’ячів, що дасть змогу забезпечити якісний тренувальний процес у підготовках до матчів.

Обновки до Чемпіонату отримали і арбітри Чернігівської обласної федерації футболу, кожен з яких безкоштовно отримав комплект якісної суддівської форми фірми «Joma».

   
Чернігівська обласна федерація футболу

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини