Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 17:32:01

Володар Кубку області – "Зернопром"

15.05.2017   09:25Агенцiя

Обіцяний синоптиками дощ поступився місце сонечку і стало тепло, навіть спекотно. Так само спекотно було і на футбольному полі стадіону «Хімік» у Чернігові, де проходив фінальний матч Кубку Чернігівської області з футболу міжміж командами «Зернопром» (Анисів) та «Кремінь» (Ічня).

Від першої і майже до останньої хвилини матчу зберігалася інтрига: хто ж стане володарем кубку? Гра переміщувалася з однієї частини футбольного поля на іншу, перевага переходила від однієї команди до іншої. Безліч гострих моментів, не реалізованих як гравцями «Зернопрому», так і гравцями «Кременя».

Збігла остання хвилина матчу і залишилося лише три додаткових хвилини, призначених арбітром. Рахунок матчу залишився незмінним 0 – 0. Всі присутні на цьому матчі – і команди, і глядачі, котрих було майже півтисячі, – готувалися до двох додаткових п’ятнадцятихвилинок та серії післяматчевих пенальті.

І ось на 90+1 хвилині матчу гравець команди «Зернопром» Денис Садовий реалізував черговий гострий момент – м’яч зупинився в сітці воріт команди «Кремінь». Рахунок 1 – 0 на користь «Зернопрому».

За час, що залишився гравцям «Кременя», на жаль, не вдалося забити м’яч у відповідь, але всім було зрозуміло: на полі достойні один одного сильні команди.

Під час урочистого нагородження володаря та фіналіста Кубку Чернігівської області з футболу визначили кращих гравців у обох командах. Ними стали Євгеній Богорад із «Зернопрому» та Олександр Семенов із команди «Кремінь». Команди отримали заслужені комплекти нагород, команда «Зернопром» отримала ще і перехідний Кубок області з футболу.

Отримала свої подарунки і бригада арбітрів, яка обслуговувала цей матч: від імені Чернігівської обласної федерації футболу її голова Геннадій Прокопович вручив арбітрам комплекти нової суддівської форми. А допомогу у проведенні фінального матчу надав власник спортивного комплексу «Хімік» Вадим Лунегов.

До речі, і «Зернопром» і «Кремінь» візьмуть участь у Чемпіонаті Чернігівської області з  футболу серед чоловічих аматорських команд, який зібрав рекордну за останні п’ятнадцять років кількість команд.

Тож вітаємо переможців, а любителів футболу запрошуємо на перегляд матчів Чемпіонату області,який стартує 20 травня цього року.

   
Чернігівська обласна федерація футболу

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини