Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:39:46

І знову про переможців

12.05.2017   08:21Агенцiя

У Чернігові на стадіоні СДЮШОР «Юність» за підтримки Чернігівської обласної федерації футболу пройшли фінальні змагання обласних змагань з футболу серед юнаків 2004 року народження на призи клубу «Шкіряний м’яч – Кубок «Coca-Cola».

На футбольному полі зустрічалися команди Чернігова,Семенівки, Прилук.

За результатами проведених змагань перше місце посіли учні ЗОШ № 35 з міста Чернігова. Другими стали учні чернігівської ЗОШ № 12. А третє місце посіли учні Прилуцької ЗОШ № 3.

«Кращим воротарем» серед учасників сьогоднішнього фіналу ставЯщенко Дмитро (Чернігів), «Кращий нападник» – прилучанин Ільченко Назар, а «Кращий захисник» - Щукін Єгор з Чернігова.

Кращим в ударах на точність став чернігівець Ященко Дмитро, ав ударах на дальність кращий результат показав також чернігівець Ляскорунський Богдан.Найбільш вправно жонглював м’ячем став Денис Кільдій з Чернігова.

Учасники та переможці фінальних змагань отримали заслужені нагороди, цінні подарунки та футбольні м’ячі, які були надані Чернігівською обласної федерацією футболу.

Голова федерації Геннадій Прокопович у своєму зверненні до учасників турніру привітав всіх із завершенням чергового етапу обласних змагань та побажав юним футболістам подальших успіхів у досягненні головної мети – отримання звання «Чемпіона».

Отже, представляти нашу область у Всеукраїнських змаганнях в старшій віковій групі буде команда загальноосвітньої школи № 35 з Чернігова.


Чернігівська обласна федерація футболу

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.