Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:01:39

Максим Банасевич - "сіверянин" на три роки

02.03.2017   10:42Агенцiя

Максим Банасевич продовжить кар’єру в Чернігові. Півзахисник підписав офіційний контракт з Десною терміном на три роки і вже найближчим часом приєднається до команди на турецькому зборі. У весняній частині сезону Банасевич виступатиме під восьмим номером.

В першій частині сезону Банасевич виступав у складі Десни на правах оренди. Максим зіграв 14 матчів, забив три м’ячі та віддав три результативні передачі.

З нагоди нового контракту, пропонуємо вам пригадати кар’єру Банасевича словами самого гравця:

— Я корінний киянин, заняття футболом розпочав у ФК Восход в чемпіонаті столиці. Вперше на стадіон мене привів батько і я дуже вдячний йому за це. А першим тренером моїм став Олег Вікторович Омельченко. Вже потім був ще один чудовий тренер — Олександр Володимирович Гребеножко. І, згадуючи тих, хто вплинув на мене як футболіста, не можу не згадати ще одну дуже важливу в моєму житті людину. Це один з колишніх тренерів молодіжної збірної України Олег Миколайович Пушанко. Він мене багато чому навчив і досі дуже допомагає в усьому, що стосується футболу.

Щодо позиції на полі, то тривалий час я був центральним нападаючим, а років з 14-ти мене почали ставити крайнім хавом. Це трапилось вже у клубі Княжа. Ще кілька місяців після переходу до Щасливого я побув нападником, а потім почали ставити з краю. Ось саме з того часу я і граю крайнім півзахисником. Взагалі я правша, але мені, в принципі, однаково комфортно грати як ліворуч, так і праворуч. Якщо атакую зліва — зручніше пробити, якщо з правого флангу — подати…

Потім були ДЮСШ-15, Зміна-Оболонь, звідки й забрали в дубль Оболоні. Після того, як Оболонь було розформовано, була можливість залишитись в новоствореній команді Оболонь-Бровар. Але з’явився інший варіант — зателефонували із Зорі, запросили на перегляд, я поїхав і залишився в Луганську.

Це був 2013 рік, вже за півроку ми стали чемпіонами України серед молодіжних команд. Потім були два роки в дублі Зорі, а ще на рік мене взяли до складу основної команди. У кубковому матчі з Кременем я дебютував за головну команду Зорі, а от в чемпіонаті справи не пішли. Я тренувався з командою, але на матч Прем’єр-ліги так і не вийшов. Можливо, не зумів довести свою потрібність тренеру чи мій тодішній рівень не влаштовував… Але добре, що потрапив до Десни – колектив у нас хороший, тренерський штаб дуже грамотний, а перед командою ставлять серйозні завдання, тому дуже радий, що підписав новий контракт з чернігівським клубом”.


http://desna.football/maksim-banasevich-siveryanin-na-tri-roki/

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.