Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:08:54

Прес-служба ФК "Десна" Чернігів - "ПРОГРЕС РОКУ"

05.12.2016   14:51Агенцiя

ПФЛ визначає кращі прес-служби за підсумками першої частини сезону 2016/17є. Свої нагороди за підсумками першої частини сезону 2016/17 Чемпіонату України з футболу серед команд клубів ПФЛ України отримало одразу шість прес-служб.

 

«КРАЩИЙ ВІДЕОКОНТЕНТ»
ФК «Оболонь-Бровар» (Київ)

Кияни довго йшли до того, щоб отримати справді якісний і, головне, оперативний відео контент. Варто відзначити керівництво клубу, яке з розумінням поставилося до прохання власної прес-служби і перед початком нового сезону було закуплено необхідну сучасну апаратуру. Як наслідок, всі свої матчі (а також кілька виїзних) «пивовари» власними силами показували вболівальникам на власному каналі YouTube у якості HD, а під кінець сезону якість стала і взагалі Full HD. До роботи залучається коментатор. А родзинкою є найбільш оперативний з-поміж інших клубів відеоогляд матчів, навіть якщо йдеться про виїзний матч. Чималі рейтинги набирають також репортажі з передматчевих тренувань, а також інший цікавий і своєчасний відеоконтент.


«КРАЩА СОЦІАЛЬНА АКТИВНІСТЬ»
ФК «Черкаський Дніпро»

3077 вподобань у Фейсбуку, 15995 читачів у спільноті ВК, 175 фоллоуерів у Твіттері, 268 – в Інстаграмі. З сумарною кількістю біля 20 тисяч у всіх соцмережах «Черкаський Дніпро» досяг еталонного просування свого клубу в мережі інтернет. На сьогодні новини, які стосуються черкаської команди, загальнодоступні й постійно оновлювані. Прес-служба та маркетингова управа ФК «Черкаський Дніпро» роблять все можливе, щоб любителі футболу щоденно отримували і цікаву інформацію про улюблену команду, й різноманітні інтерв’ю, статті, інтерактивні конкурси й багато іншого. Великий прогрес у царині соціальних мереж дозволяє збільшувати кількість вболівальників на стадіоні. Клуб, який і так знаходиться серед лідерів у першій лізі, сподівається навесні ще більше додати обертів, чому, безсумнівно, сприяє гучна й ефективна підтримка в інтернеті.
 

«КРАЩЕ І ВСЕБІЧНЕ ПРЕДСТАВЛЕННЯ КОМАНДИ»
ФК «Колос» Ковалівка

Ковалівський «Колос» – одна з тих команд, у яких панує приємна, родинна атмосфера. Прес-службі ковалівців вдається це передати у серії своїх теплих, доброзичливих публікацій. Гравці представляються не лише у грі, а й поза нею. Чудово працює фото служба клубу, створюються ексклюзивні відео-ролики, і скрізь на першому місці – Команда з великої лідери. «Команда, без якої нам не жить», – як співають віддані ковалівські фанати. Слід віддати належне «Колосу» за те, що своєю роботою на веб-сайті та в соцмережах він передає цю неповторну атмосферу, яка показує ковалівський клуб як колектив однодумців.


«НАЙКРАЩА НОВА ПРЕС-СЛУЖБА»
ФК «Жемчужина» Одеса

У другій лізі встановлюються високі стандарти щодо ведення інформаційної роботи, організації різноманітного інтерактиву, проведення різноманітних трансляцій. Але навіть новачки дивізіону можуть позитивно здивувати. «Жемчужині» це вдалося. В активі одеського клубу – не лише трансляції гостьових матчів (це те, чому треба вчитися практично всім у другій лізі), а й регулярно оновлювані інтерв’ю з гравцями, тренерами та керівниками клубу. Прес-служба моніторить всі публікації про клуб. Стежить за новинами ліги. Підводить вболівальників до кожного матчу. Відзначаємо вдалий дебют «Жемчужини» не лише в спортивному, а й у інформаційному плані.


«ПРОГРЕС РОКУ»
ФК «Десна» Чернігів

Ще не так давно чернігівський клуб пас задніх у плані інформування – у нього не було власного сайту, трансляцій, відео-контенту, змінювалися гравці, форми й сезони, але це не відображалося у літописі клубу, тому що не було відповідних майданчиків для розвитку.

Нині «Десна» досягла небувалого прогресу в роботі прес-служби: клуб розвиває свої аккаунти в соцмережах, проводить прямі трансляції матчу з авторитетними коментаторами, а також створив новий власний веб-сайт, який за наповненням і функціоналом відповідає вимогам часу.

Величезний інтерес у Першої ліги викликав і ребрендинг клубу, який вдалося провести, врахувавши думки вболівальників і не опустивши планки сучасного й стильного дизайну. Нове обличчя «Десни» готує чудове підґрунтя для скорого повернення команди у рідне місто. Є сподівання, що Чернігів сприйме всі оновлення й нововведення в улюбленому клубі й відповість тим глядацьким ажіотажем, який спостерігався у місті в часи 5-10-тисячної відвідуваності.


«КРАЩА ПОДАЧА ІСТОРІЇ КЛУБУ»
ФК «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка

Серед клубів ПФЛ більшість поважає й шанує свою історію. Тут варто відзначити роботу прес-служби охтирського клубу, яка вже давно започаткувала роботу з висвітлення власної історії й сезон за сезоном показує розвиток «Нафтовика-Укрнафти», який пройшов послідовно усіма сходинками футбольної піраміди України. Віддамо належне й покійному вже історику охтирського футболу Валерію Чернецю, і керівнику прес-служби ФК «Нафтовик-Укрнафта» Олексію Забашті. Спільними зусиллями вони покривали обсяги історичного матеріалу. Бажаємо клубу не спинятися на досягнутому й після послідовного висвітлення посезонного розпису історії ФК взятися й за персоналії славної історії клубу, який, нагадаємо, виступав свого часу й на найвищому рівні вітчизняного футболу.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини