Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:23:14

Філіппов і Фаворов у символічній збірній місяця, а Олександр Рябоконь - кращий тренер!

12.11.2016   10:18Агенцiя

Авторитетний ресурс Football.ua підвів підсумки останнього місяця в чемпіонаті першої ліги. В жовтні наша команда показала яскраву та, що саме головне, результативну гру, вийшовши на друге місце в турнірній таблиці.

Тому не дивно, що відразу два гравці потрапили до символічної збірної жовтня, а Олександра Рябоконя назвали кращим тренером місяця. Крім того, наш капітан Вадим Мельник виявився першим гравцем на заміну у символічній збірній жовтня!

Правый защитник – Денис Фаворов (Десна)

Фаворов начинал сезон как центральный полузащитник, но в нескольких матчах вынужденно сыграл на позиции правого защитника, и не просто сыграл, а показал, что на этой позиции он один из лучших в лиге. В октябре Фаворов играя на позиции защитника забил два мяча и отметился двумя результативными передачами. Показатель, которому могут позавидовать и атакующие полузащитники.

Центральный защитник – Сергей Борзенко (Верес)

Капитан Вереса принес важную победу своей команде, забив два мяча в ворота Ильичевца. Но самое главное, что Борзенко на отлично справился со своими прямыми обязанностями, цементирую игру своей команды в защите. Можно вспомнить и капитана Десны Вадима Мельника, который провел октябрь на высоком уровне, но вот два мяча Борзенко в ворота Ильичевца все-таки перевешивают.

Нападающий – Александр Филиппов (Десна)

Десна уже несколько лет подряд испытывала проблемы в атаке, страдая от отсутствия результативного нападающего. Но теперь, похоже, что северяне нашли нужного им игрока – Филиппов практически в каждом матче демонстрирует яркую игру, создавая моменты у ворот соперника. Девять забитых мячей в первом круге, причем четыре из них в октябре, потому неудивительно, что Филиппов попал в символическую сборную тура.

Тренер – Александр Рябоконь (Десна)

В октябре Десна стала лучшей командой первой лиги, выиграв четыре матчи из пяти. Как результат, северяне поднялись на второе место в турнирной таблице, а в последнем туре и вовсе обыграли Ильичевец. Немалая заслуга в этом главного тренера команды Александра Рябоконя. У Десны грамотный тренер, который придерживается своей линии и умеет строить игру команды под соперника. При том, что Десна команда играющая от обороны, в октябре северяне много забивали – больше двух мячей за матч. Сможет ли черниговский клуб пройти всю дистанцию в таком режиме, сказать тяжело, но в том, что Александр Рябоконь не даст команде опустится ниже заданной планки, можно не сомневаться.

Символічна збірна жовтня за посиланням http://football.ua/ukraine1league/319251-pervaja-liga-sbornaja-mesjaca-oktjabr.html#page1

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини