Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 12:49:45

Десна - Дніпро 0:0 (пен. 6:7). Сталеві нерви

27.10.2016   09:48Агенцiя

Київ. Стадіон "Оболонь-Арена" "Десна" (Чернігів) - "Дніпро" 0:0 (п. п. 6:7)

"Десна": Махновський, Чорноморець, Братков (М. Максименко 59), Фаворов, Мостовий, Коберідзе, Бовтрук (М. Максименко 79), Філіппов, Вовків, Мышенко (Картушов 46), Мельник

"Дніпро": Лунін, Лунев, Лопирьонок (Піку 75), Сваток, Ротань, Баланюк (Кожушко 86), Кочергін (Близниченко 77), Вакулко, Кравченко, Адамюк, Влад

Попередження: Ротань 64, Кочергін 71, 78 Кравченко, Вакулко 100, Кожушко 105+1

Серія пенальті:

Чепурненко - 1:0
Піку - 1:1
Максименко - 1:1 (воротар)
Вакулко - 1:2
Філіппов - 2:2
Ротань - 2:3
Картушов - 3:3
Близниченко - 3:4
Фаворов - 4:4
Влад - 4:4 (воротар)
Мостовий - 5:4
Кравченко - 5:5
Мельник - 6:5
Кожушко - 6:6
Чорноморець - 6:6 (воротар)
Лопирьонок - 6:7

Напевно, тільки один UA-Футбол вже десятки разів писав про молодість дніпровської команди. Нині ж ситуація і взагалі виявилася цікава: першолігова "Десна" як мінімум за складом і середньому віку була досвідченішою свого опонента.
AdRiver

Олександр Рябоконь всі козирі з перших хвилин вирішив не використовувати, відправивши у запас Чепурненка і Картушова – далеко не останніх гравців "сіверян" у творенні. Його візаві з Дніпра також зробив ставку не на номінальну основу. Судити про це можна хоча б по виходу в основі Лунєва і Лопирьонка, для яких це було дебютна поява на полі разом зі стартовим свистком у першій команді.

"Сіверяни" активніше розпочали поєдинок, змушуючи оборону "Дніпра" працювати в поті чола. Проте з часом запал, а разом з ним і тиск на ворота Луніна, почав спадати, що вже дозволило вже гостям кілька разів погостювати у штрафному опонентів. Правда, вся активність йшла без моментів, і такий футбол "без воріт" поступово починав набридати.

Мабуть, перший шанс у зустрічі створив Коберідзе, але біля своїх воріт. Грузинський легіонер не кращим чином скинув м'яч на голкіпера, Баланюку не вистачило буквально кроку, щоб перехопити передачу, однак Махновський встиг до м'яча першим. У чернігівчан запам'ятався один Філіппов завдяки своїм дальнім ударам. В одному випадку форвард запустив м'яч над воротами зі штрафного метрів з вісімнадцяти, а потім Олександр зміщувався по діагоналі з правого краю до центру і з пиру пробив з району правого кута штрафного – повз дальню "шістку".

Після перерви гра пішла набагато видовищнішою. Команди продовжили користуватися сльотавою погодою, по можливості використовуючи дальню артилерію. Так, двічі класно приклався тільки Кочергін. Перший його постріл (дебютний в площину в грі) Махновський парирував в бік, другий – голкіпер відбив перед собою не кращим чином, а потім і взагалі втративши м'яч з виду, правда, підстрахували партнери.

Після вже серією моментів відповіли "деснянці". Запам'ятався трудовий шанс Фаворова, який у підкаті проштовхував снаряд метрів з восьми, але серія рикошетів зіграла за "Дніпро". Лише після цього стався по-справжньому гольовий момент. Волков з кутового виконав передачу низом до лінії штрафного, там Картушов у дотик запустив м'яч у поперечину.

Гра йшла хвилями, тому віддати перевагу одній із сторін дуже важко. У схожому ключі пройшов і овертайм. На самому початку перших п'ятнадцяти хвилин стався другий гольовий епізод. Це Мельник замикав з глибини подачу, Луніну коштувало великих зусиль, щоб парирувати постріл.

З кожною секундою "Десні" доводилося все важче, "Дніпро" насідав безжально. Але останній гольовий момент створили саме чернігівці. Чепурненко метрів з тридцяти запустив снаряд по дузі, Лунін насилу парирував м'яч точно на ногу Волкову, який пробивав у кульбіті, але Сваток виніс снаряд із стрічки.

А потім були пенальті. Безжальне визначення кращого серед гідних. Кращим на цей раз виявився Лунін, який парирував два удари. Його опонент зробив тільки один сейв.


http://www.ua-football.com/ua/ukrainian/cup/1477486842-desna-dnipro.html

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.