Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:34:29

Відкриті уроки футболу

18.10.2016   10:24

Цими днями у місті Корюківка в рамках Національного проекту відбувся дитячий футбольний фестиваль «Відкриті уроки футболу».

Майже 200 учнів загальноосвітніх шкіл Корюківки, Сядриного та Холмів взяли участь у фестивалі. Серед учасників фестивалю були діти з малозабезпечених, багатодітних родин, діти-переселенці з АР Крим, Донецької та Луганської областей, які тепер живуть і навчаються у районі.

Учасників фестивалю вітали голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович, голова Корюківської РДА Олексій Мірошниченко, голова Корюківської районної ради Олександр Савченко. Виступаючі побажали юним корюківцям вдалого дня та справжнього задоволення від улюбленої гри мільйонів.

Учасники фестивалю виконували цікаві футбольні вправи, брали участь у іграх, інтелектуальних конкурсах, спілкувалися з психологами та працівниками Національної поліції. З піднесеним настроєм та ентузіазмом школярі розпочали свої мандри спортивним станціями.

Справжній азарт та захоплення панували на полі стадіону Корюківської фабрики технічних паперів. Повні позитивних емоцій, натхнення та доброго настрою підійшли учасники до завершення фестивалю.

У подарунок від Чернігівської обласної федерації футболу кожен учасник фестивалю отримав футболки. А комплекти футбольних м’ячів, методичної літератури, іншого інвентарю, необхідного для занять футболом, передані викладачам фізкультури всіх шкіл-учасниць фестивалю.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини