Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:44:58

Вітали чемпіона-паралімпійця

08.10.2016   10:33Агенцiя

Член Паралімпійської збірної України з футболу, чемпіон XV літніх Паралімпійських ігор, наш земляк, уродженець Прилук Олег Лень учора був почесним гостем голови Чернігівської ОДА та регіонального осередку Національного олімпійського комітету України Валерія Куліча.

Голова привітав чемпіона і його тренера Айвара Ладисєва з перемогою та вручив матеріальну подяку від партнера НОК в області – ПрАТ «Чернігівський автозавод».

«Чернігівщина пишається своїми чемпіонами, – сказав, зокрема, Валерій Куліч. – Сподіваюся, що це лише початок, і ви й надалі будете радувати спортивними досягненнями громаду області та всієї Уркаїни».

Нагадаємо, що Паралімпійська збірна України на іграх у Бразилії посіла третє місце в світі за кількістю нагород: 41 золота медаль, 37 срібних і 39 бронзових.

У неформальній обстановці Олег Лень, Айвар Ладисєв і Валерій Куліч обговорили враження від змагань та поточні плани з розвитку спорту в області. Зокрема, голова ОДА повідомив про хід робіт з реконструкції футбольних полів. Участь у зустрічі також взяла, зокрема, директорка департаменту сім’ї молоді та спорту Чернігіської ОДА Ніна Лемещ.

Принагідно Валерій Куліч поспілкувався й зі спортивними журналістами Чернігова. Детальніше про зустріч читайте у своїх виданнях.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.