Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:07:42

Коробка продовжить спортивну кар’єру після дискваліфікації

26.04.2012   08:13Агенцiя

Найсильніша жінка Україна повернеться в спорт

Ольга Коробка

Ольга Коробка

Найсильніша жінка України, Ольга Коробка, збирається повернутися у великий спорт. 26-річну важкоатлетку наприкінці минулого року за вживання допінгу дискваліфікували на чотири роки. Здавалося б, кар’єрі дівчини прийшов кінець, але зібравши волю в кулак олімпійська призерка повернулась до тренувань. Зараз Ольга чекає рішення міжнародних інстанцій з надією, що термін покарання скоротять. Як живеться нашій стронг-вумен знає Сергій Ружицький.

Миттєвості слави Оля згадує дорогою на тренування. Після дискваліфікації у дівчини була депресія, вона змінила номер телефону. Але швидко зрозуміла, без штанги не зможе. Каже, – багато чиновників від неї відхрестилися. Підтримали друзі та матір з братом. Ідучи до спортзалу у Чернігові кидає погляд на власний портрет. Титули не дають опускати руки.

Після тренування Оля йде гуляти містом. Радіє, що нарешті з’явився час оглянути гармати у парку. Каже, тепер є час і для навчання. Якщо продовжити кар’єру не вдасться, стане тренером

Після дискваліфікації Олімпійський комітет не виплачує спортсменці зарплату. Утім, каже Оля, – їй вистачає. Є квартира і час подивитися на життя по-іншому.

Оля не втрачає надії, що дискваліфікацію зменшать з чотирьох років до двох. Тоді в неї буде можливість підготуватися до наступної Олімпіади.

Ольга Коробка, призерка Олімпіади-2008:

– Якби не моя доброта то я б зараз сиділа десь під дверима міжнародної федерації і кожен день оббивала пороги і говорила, що це несправедливо і зніміть з мене ту дискваліфікацію.

Зараз Ольга важить майже 160 кілограмів. І хоча у меню з’явилися солодощі, каже, що по-справжньому підсолодить життя їй шанс вийти на поміст.

Сергій Ружицький, кореспондент:

– В шафі медаль, а на душі печаль. Ця бронзова нагорода нагадує Ользі про останній для неї чемпіонат світу. Однак спортсменка сподівається що це було не останнє сходження на п’єдестал.

http://other.sport.ua/news/155223

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини