Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:31:37

"Фантом" виборов бронзові нагороди в турнірі "LESCOVICA CUP – 2016"

17.08.2016   15:18Агенцiя

Голова спортивної комісії Ради профспілки працівників Головного управління ДФС у Чернігівській області Ігор Закружний розповів про підсумки чергового турніру з міні-футболу «LESCOVICA CUP – 2016», що відбувся нещодавна у Чернігові.

Учасниками спортивних змагань стали місцеві команди мікрорайону Лісковиця «Ураган» та «Скуадра», а також запрошені – «Біатлон», «Таврія» та «Фантом».    

Турнір складався з двох етапів. У першому - команди грали у двох підгрупах по три команди. Гра була досить напруженою, але ж у підсумку в матчі за бронзові нагороди зустрілися молодіжна команда «Ураган» та команда податківців – «Фантом».
       
Слід зазначити, що у молодіжній команді «Ураган» грають цьогорічні випускники футбольних шкіл міста. Через це у протистоянні з ними податківці мали статус андердогів. За науковою класифікацією андердоги – це спортсмени чи спортивні команди, які мають менше шансів на перемогу. Але, як з’ясувалось,  шанс все ж таки був.     

І «Фантом» ним скористався. Хоча перший м’яч був не на користь податківців, вони не знітилися, а застосували метод швидких контратак. Завдяки цьому вже у кінці першого тайму зрівняли рахунок – блискавичну контратаку завершив Максим Гламозда.
Другий тайм минув у рівній боротьбі – і долю бронзових нагород вирішили пенальті. Тут двома ударами Максим Гламозда та Євгеній Кашук «прошили» воротаря суперників. На що молодіжна команда відповіла лише одним влучним пострілом. Таким чином «Фантом» здобув бронзові нагороди.
       
У фіналі змагалися минулорічний переможець турніру «Ураган» та команда «Біатлон». У складі команди «Біатлон» грав наш знаний земляк - біатлоніст Андрій Дериземля. Фінал вийшов напруженим. Завдяки блискавичній грі свого воротаря Ігора Ворони кубок та золоті нагороди виборола команда «Ураган».

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.