Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:09:03

Чернігів підтримав своїх олімпійців

05.08.2016   15:58Агенцiя

З нагоди відкриття в м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія) ХХХІ літніх Олімпійських ігор у Чернігові відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та прапора Національного олімпійського комітету України.

З вітальним словом до учасників заходу звернулись в.о. голови Чернігівської облдержадміністрації Леонід Сахневич, перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

– Сьогодні формується нова сторінка в історії спорту. І дуже приємно, що цю сторінку разом з іншими українськими спортсменами пишуть і чернігівські олімпійці. Усі ми будемо щиро вболівати за наших земляків, оскільки віримо, що на їх честь обов’язково підніматиметься український прапор і звучатиме державний гімн. А зараз побажаємо усім нашим спортсменам багато перемог, а глядачам і вболівальникам – якомога більше приємних вражень від цих змагань, – зазначив Леонід Сахневич.

Цього року в складі Національної збірної команди України 205 спортсменів з 27 видів спорту. Серед них – троє наших земляків.

Чернігівщину представляють заслужений майстер спорту з кульової стрільби, олімпійська чемпіонка 2004 року та дворазова бронзова призерка Олімпійських ігор 2012 року Олена Костевич (тренери Чередінов І.Б. і Чередінова С.В.), майстер спорту міжнародного класу, бронзовий призер чемпіонату Європи та дворазовий чемпіон України з боксу Дмитро Митрофанов (тренери Казанін В.А. та Корець А.О.), майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики Ольга Бібік (тренер Філіпова В.І.).

Також на ХV літніх Паралімпійських іграх, які триватимуть в Ріо-де-Жанейро з 07 по 18 вересня 2016 року, нашу область представлятиме майстер спорту України з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП Олег Лень (тренер Ладисєв А.В.).

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.