Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:48:43

Дмитро Митрофанов – учасник Олімпійських ігор 2016

18.06.2016   08:22Агенцiя

Міжнародна боксерська Асоціація (AIBA) офіційно підтвердила право участі Дмитра Митрофанова в Олімпійських іграх 2016 року, які прийматиме Бразилія.

Відповідно до офіційного звернення AIBA ліцензія Дмитра Митрофанова підтверджена у ваговій категорії до 75 кг.

«Я вітаю всю українську спортивну спільноту, особисто Дмитра Митрофанова та його персонального тренера Вадима Казаніна з цією чудовою звісткою. Вважаю, що Дмитро є одним з тих людей, який дійсно заслужив право участі в Іграх 2016, і нам таки вдалося добитися підтвердження даного факту, – зазначив президент Федерації боксу України Володимир Продивус. – Наразі ми перебуваємо у Баку, де наша команда приймає участь у світовому ліцензійному турнірі. Уся збірна перебуває і чудовому бойовому настрої. Я переконаний, що дана звістка надасть усім боксерам додаткового стимулу на здобуття перепусток на Ігри 2016».

Відповідно до даного рішення Дмитро Митрофанов став першим учасником від чоловічої Національної збірної України на Олімпійському боксерському турнірі 2016 та не прийматиме участі у ліцензійному турнірі в Азербайджані. Декількома тижнями раніше ліцензію на жіночий турнір Ігор 2016 здобула також українка Тетяна Коб.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини