Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:51:42

Ічня забрала всі нагороди "Балу Чемпіонів"? ВІДЕО

06.06.2016   07:31Агенцiя

4 червня в облмуздрамтеатрі спортивна родина Чернігівщини зібралася під одним дахом, аби дізнатися ім'я переможців в 11 номінаціях щорічної спортивної премії "Бал Чемпіонів".

Претенденти на перемогу отрималиквіти та кубки. Переможці грошові винагороди від народного депутата Сергія Березенка.

Кращий спортсмен з олімпійських видів:
Семенов Сергій – Заслужений майстер спорту України з біатлону, учасник двох зимових Олімпійських ігор, призер чемпіонаті всвіту і Європи, володар малого кришталевого Кубку світу.

Кращий тренер з олімпійських видів:
Кравець Олег Олександрович – Заслужений тренер України з боксу, тренер-викладач Ічнянської районної дитячо-юнацької спортивної школи фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Кращий спортсмен з неолімпійських видів:
Єрмоленко Олександр – Майстер спорту міжнародного класу з рукопашного бою, чемпіонсвіту з військово-спортивного багатоборства та срібний призер чемпіонатусвіту з рукопашного бою.

Кращий тренер з неолімпійських видів:
Козир Сергій Васильович - Старший тренер–викладач з рукопашного бою, кікбоксингу і військово-спортивного багатоборства комплексної дитячо-юнацької спортивної школи міської громадської організації спортивного товариства “Спартак”.

Сильні духом: кращий спортсмен-паралімпієць, дефлімпієць:
Рептюх Ігор – Заслужений майстер спорту України з біатлону і лижних гонок, срібний призер зимових Паралімпійських ігор, чемпіон та багаторазовий призер чемпіонатів світу і Європи, призер етапів Кубку світу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

Сильні духом: кращий тренер-паралімпієць, дефлімпієць:
Гунько ДмитроАнатолійович – Заслужений тренер України, тренер-викладач з плаваннядитячо-юнацькоїспортивноїшколиінвалідів і збірноїкомандиУкраїни, працюєзі спортсменами з вадами слуху.

Краща ДЮСШ – Ічнянська районна ДЮСШ " Колос" ЧОО ФСТ "Колос".
Краща СДЮШОР – ПНЗ "СДЮШОР з лижного спорту" ЧОО ФСТ "Україна".

Олімпійськанадія: кращийюний спортсмен – Махно Кароліна, майстер спорту України з боксу, срібна призерка чемпіонату світу та срібна призерка чемпіонату Європи серед юніорок, вихованка Ічнянської районної дитячо-юнацької спортивної школи фізкультурно-спортивного  товариства "Колос".

Прорив року – Чернігівська обласна федерація боксу.

Кращий спортивний благодійник-меценат:
Карахтанов Микола – директор Чернігівського відділення ПАТ «САН ІнБевУкраїна».
Кияновський Віктор Павлович – голова правління ПАТ "Ічнянський завод сухого молока та масла".


 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини