Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:06:58

Депутати Чернігівщини помірялися спортивною силою на VІ-й обласній літній Спартакіаді народних обранців краю

14.05.2016   09:06Агенцiя

13 травня вже з самого ранку центральний стадіон Чернігова був прикрашений банерами НОК України, прапором ФСТ «Спартак», озвучуючи навколишні спортивні майданчики піснями і маршами спортивної тематики. Саме сьогодні тут урочисто відкрилася вже шоста традиційна депутатська «олімпіада» древньої Сіверщини, до участі у якій долучилися спортивні делегації депутатів з районів і міст обласного значення північного регіону України.

За прийнятою протягом шести років традицією змагань, підняття Державного прапора України здійснила збірна команда Борзнянської районної ради - переможниця V обласної Спартакіади депутатів 2015 року.

А далі стартовою частиною цього обласного змагального заходу був почесний парад спортивних команд і щирі привітання від першого заступника голови обласної ради Валентина Мельничука та очільника Департаменту сім'ї молоді і спорту облдержадміністрації Ніни Лемеш, спортивних світил області.

Зокрема, виступаючи перед учасниками Спартакіади, Валентин Мельничук побажав своїм колегам- народним обранцям усіх рівнів рад краю не лише віри у перемогу, але всіма своїми спортивними силами досягти її.

Як наголосив керівник, сьогодні представники рад області змагаються між собою, як-то кажуть, по-земляцьки, адже вже опісля сьогодняшніх перегонів розпочнеться Всеукраїнська Спартакіада депутатів-переможців з усіх регіонів держави. І саме тому, зерно майбутньої перемоги чернігівців засівається на цих обласних змаганнях.

Валентин Мельничук побажав усім командам, в тому числі і від обласної ради, успіхів, фізичної витримки і головне - перемог і почесних, призових місць.

Проте, як кажуть, не обійшлось і без прикрощів: за інформацією Департаменту сім'ї молоді і спорту облдержадміністрації, за всю історію спортивних депутатських змагань сьогодні на обласну Спартакіаду народних обранців прибули лише 24 команди із усіх - 27. Не змогли виставити на змагання свої команди Бобровицький район, міста обласного значення – Новгород-Сіверський та Ніжин.

Проте курчат, як каже народна українська прислів'я, «рахують по осені», а в нашому випадку – по фінішу змагань, які, між іншим, пройшли з кількох найпопулярніших видів. А саме – мініфутболу, волейболу, настільного тенісу і, звичайно ж, з найбільш народних категорій – шашок та шахмат.

Зазначимо, що й після 16.00. змагання, правда вже фінальні, ще в розпалі. Отож про результати шостої обласної літньої Спартакіади поінформуємо читачів нашого сайту додатково.

А на останок лиш додамо: головне в спортивних перегонах - не перемога, а безпосередня участь і дружнє змагання.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.