Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:13:13

Конфлікт навколо “Баргузина”

05.04.2012   19:09Агенцiя

Клуб любителів бігу “Баргузин”, який існує в Чернігові вже майже 30 років, провів збори спеціально для підтримки кандидатури Геннадія Костянова як голови клубу.

Така підтримка необхідна для того, щоб припинити непорозуміння, що виникло навколо діяльності “Баргузина”. Отже збори одноголосно підтримали свого лідера Геннадія Костянова, який створив клуб і беззмінно його очолював.

Клуб любителів бігу “Баргузин” був створений як громадська організація у Чернігові у 1983-му році. З того часу його очолював Геннадій Костянов. Але торік лідер клубу дізнався, що іншою людиною були подані на реєстрацію документи, згідно з якими головою клубу нібито була обрана Тамара Звонарьова. Геннадій Костянов вважає, що був таким чином підроблений протокол зборів ГО, які насправді не проводилися. Причиною такої ситуації він вважає зазіхання на будівлю, яка споруджувалася в районі стадіону “Юність” і в якій свого часу були плани розмістити клуб. Адже зараз “Баргузин” поки що зовсім не має свого приміщення – з колишнього офісу на стадіоні Гагаріна довелося піти, а нового не отримали.

Заяви з проханням розглянути цю ситуацію представники клубу подали до прокуратури, яка в свою чергу доручила це Чернігівському міському відділу міліції. На збори спробували запросити і Тамару Звонарьову, але не змогли знайти.

На зборах були присутні близько 60-ти учасників – це переважна більшість членів клубу; крім того запрошені представники ФСТ, організації “Спорт для всіх” і, нарешті, обласного управління фізкультури і спорту – вони остаточно засвідчили легітимність єдиного голови клубу “Баргузин” – Геннадія Костянова.

Учасники зборів одноголосно підтримали кандидатуру Костянова як голови клубу.

http://chodtrk.com.ua/?p=2884

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини