Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:28:46

Змаганнями з волейболу серед збірних районних чоловічих команд в області стартували XXIII-і обласні сільські спортивні ігри Чернігівщини

22.03.2016   08:33Агенцiя

На минулих вихідних 12 та 20 березня ц.р. зональними змаганнями з волейболу серед збірних районних чоловічих команд в області стартували XXIII-і обласні сільські спортивні ігри Чернігівщини, які в цьому році присвячуються 25-й річниці Незалежності України та ХХХІ літнім Олімпійським іграм в м.Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

20 березня в Борзні (команди Борзнянської, Бахмацької, Варвинської, Прилуцької та Ічнянської районних організацій), Носівці (команди Бобровицької, Козелецької, Ноісвської, Куликівської та Ніжинської районних організацій) та Щорсі (команди Щорської, Городнянської, Менської, Ріпкинської та Чернігівської районних організацій) путівки до фіналу виборювали кращі сільські волейбольні колективи Чернігівщини, у яких прийняло участь 13 команд із загальною кількістю 130 чоловік.

Проведення цього спортивного заходу сприяло підвищенню оздоровчої рухової активності населення.

В результаті гострої безкомпромісної боротьби переможцями груп стали представники Борзнянського, Городнянського, Куликівськог та ще раніше, 12 березня, Семенівського районів, які 27 березня в місті Городня розіграють звання чемпіона.

Під час проведення фіналу відбудеться урочисте відкриття XXIII-х обласних сільських спортивних ігор Чернігівщини 2016 року.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини