Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:25:59

Словаччина встояла

23.10.2011   16:22Агенцiя

Україна - Словаччина - 0:0 Україна: Зварич, Василюк, Масальська, Котик, Лемешко, Ємельянова (Андрущак, 46), Чорна, Пекур, Дятел, Апанащенко, Романенко.

У суботу, 22 жовтня, жіноча збірна України провела свій другий поєдинок в рамках відбору до ЄВРО-2013. У Чернігові підопічні Анатолія Куцева розійшлися миром із командою Словаччини.

Мабуть, господарки розраховували на переконливу перемогу у цьому двобої. Чом би й ні, адже чотири роки тому вони двічі обіграли словачок із загальним рахунком 9:0. Утім, довести свою перевагу цього разу було надзвичайно важче. Українки довго розкочувалися, в першому таймі кілька разів ледве не пропустили, але коли нав’язали супернику свої правили гри й стали створювати моменти біля воріт Марії Коренчової, було вже пізно.

Дальні постріли Людмили Пекур, удари Дарини Апанащенко та Віри Дятел ні до чого не призвели, як, утім, і рідкі спроби словачок застати зненацька нашу Ірину Зварич. «На жаль, налаштуватися як слід на гру дівчатам не вдалося. Суперника вони недооцінили попри усі наші намагання змусити підопічних забути, що чотири роки тому вони легко перемагали Словаччину», ? констатував після фінального свистка наставник синьо-жовтих, наостанок висловивши надію, що його футболістки засвоять цей урок і зроблять висновки на майбутнє.

http://www.ffu.org.ua/ukr/teams/teams_women/8830/

Інформ-служба ФФУ

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини