Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:44:22

Шестеро новобранців

05.03.2016   18:29Агенцiя

Як повідомив виконавчий директор ФК «Десна» Ігор Ушарук, на сьогоднішій день статус гравців нашої команди надано шести новим виконавцям.

Першими заявковий список команди поповнили:
Захисник Максим Максименко. 25 років. Уродженець Краматорська. Вихованець СДЮШОР «Шахтар» (Донецьк). Торік – 22 матчі за юрмальський «Спартак» у вищій лізі чемпіонату Латвії і чотири поєдинки за цю команду в Лізі Європи. Бронзовий призер чемпіонату і володар Кубка Молдови у 2013 році. В чемпіонатах України виступав за друголігівський «Шахтар» (Донецьк) і першолігівські «Кримтеплицю» та «Сталь» (Алчевськ). Зіграв 51 матч за юнацькі збірні України різних вікових категорій.

Півоборонець Максим Банасевич. 21 рік. Вихованець столичного футболу. В осінній частині першості молодіжних команд — 12 матчів у стартовому складі луганської- «Зорі», забив три голи. Свого часу провів 14 ігор в юнацьких збірних України. У складі «Зорі» — чемпіон України сезону 2012-2013 серед молодіжних команд. В «Десну» прийшов на правах оренди.

Підписано контракти ще з чотирма гравцями. Це:

Воротар Богдан Когут. 28 років. Вихованець львівських «Карпат». У весняній частині минулого чемпіонату зіграв 10 матчів за «Буковину». Був капітаном і лідером чернівчан. Весною 2014-го , знаходячись на перегляді у запорізькому «Металурзі», зазнав важкої травми, яку заліковував більш як півроку.Загалом у своїй професіональній кар»єрі «засвітився» у п»яти клубах. Але при цьому із 136 зіграних ним матчів 96 були проведені за «Карпати -2»(35) і «Буковину» (51). Влітку 2015-го був запрошений у «Зорю» (Бєльци). Однак до реальних виступів у цій молдавській вищоліговій команді справа не дійшла.

Захисник/Півоборонець Денис Фаворов. 24 роки.Вихованець столичного футболу. В осінній частині нинішнього чемпіонату – 17 матчів у стартовому складі «Полтави». П’ять голів. Виступаючи за «Арсенал Київ», «Черкаський Дніпро» та «Полтаву», зіграв у першості дублерів, другій і першій лігах чемпіонату України 75. 45 і 34 матчі відповідно.

Півоборонець Максим Марусич. 22 роки. Вихованець полтавської «Ворскли». . Минулого року, виступаючи за «Гірник — Спорт», провів 25 матчів. 12 – весною і 13 — восени. А раніше зіграв за «Ворсклу» у 33 матчах молодіжної першості і 52-х — турніру дублерів. Влітку 2014-го «засвітився» у прем’єр- лізі – тричі виходив на заміну у складі львівських «Карпат». Того ж року зіграв два матчі за молодіжну збірну України.

Нападник Микита Вовченко. 22 роки. Вихованець кременчуцького «Кременя». Зріст – 190 см. Минулого року дебютував у першій лізі чемпіонату України, виступаючи за «Полтаву». Впродовж року з’являвся на полі у дев’ятнадцяти матчах. Забив два голи. У 2012-му грав за «Ворсклу» в молодіжній першості країни і турнірі дублерів. У другій лізі виступав за «Кремінь» і – півсезону — за київську «Оболонь-Бровар».

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини