Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:01:00

Чемпіонат області з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату з жиму штанги лежачи

24.02.2016   10:53Агенцiя

20 лютого у м. Чернігів вперше стартував чемпіонат області з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату з жиму штанги лежачи.

Спортсмени з Ніжинського району смт. Лосинівка, Чернігівського району с. Боромики, м. Корюківката м. Чернігів показували свою майстерність та виборювали право до участі у чемпіонаті України з пауерліфтингу, який проводиться 01-03 квітня 2016 року у м.Дніпропетровськ.

За перемогу атлети змагались у восьми вагових категоріях від 49 до 107 кілограмів серед чоловіків та серед жінок у вагових категоріях від 45 до 61 кілограмів. Для багатьох спортсменів ці виступи були дебютом на спортивному помості.

Привітали учасників змагань директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації, заступник Голови відділення НОК України в Чернігівській області Ніна Лемеш, начальник Чернігівського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Литвинець Андрій Миколайович, директор Чернігівської обласної ДЮСШ інвалідів Пітель Олександр Юрійович.

Пауерліфтинг — силовий вид спорту, у якому спортсмени з ураженням опорно-рухового апарату виконують вправу жим штанги лежачи на горизонтальній лаві. Не дивлячись на обмеження всі учасники мають спортивний характер, фізичну витримку та наполегливо йдуть до власного рекорду.

У змаганні жінок золоту медаль у ваговій категорії 61 кг здобула Данильченко Мирослава підняв штангу вагою 55 кг. Срібло виборола Дядечко Олеся. У ваговій категорії 55 кг перемогла Рєчкалова Ніна, Єфименко Любов зайняла друге місце. Серед чоловіків блискуче виступив Гавриш Анатолій, котрий став чемпіоном у ваговій категорії понад 107 кг. Він підняв найважчу штангу змагань – 145 кг. Золотий дебют у своїй ваговій категорії зробили Огієнко Дмитро та Байдюк Микола. За власної ваги 80 кг Шурута Сергій став переможцем підняв штангу вагою – 102 кг. Прохоренко Сергій здобув срібну медаль. У своїх вагових категоріях перемогли Рзаєв Ілгар, Ткач Анатолій, Мухомадеєв Владислав, Ус Максим.

Переможці отримали грамоти, медалі та солодкі призи. Вітаємо тренерів Короткого С.Є., Могильного В.Ф., Куца В.І., Сташука Б.Г., Ладисєва А.В., Короткую М.А. за вдалі виступи їх спортсменів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини