Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:41:01

В обласному Чемпіонаті з баскетболу завершилося перше коло сезону

08.02.2016   11:56Агенцiя

П`ять турів вже позаду в Чемпіонаті Чернігівської області з баскетболу серед чоловічих команд. Тобто, зіграно половину сезону.

В деяких іграх п`ятого туру виявлялися одноосібні володарі проміжних місць в турнірній таблиці. Так, 18 січня команда "Октябрьский Молот-2", перемігши "ОКДЮСШ" з рахунком 67:58, вийшла на п`яту сходинку, відтіснивши колектив обласної ДКЮСШ на останнє шосте місце.

У переможців Владислав Гацко набрав 24 очки, 14 додав Олег Шенько (+ 17 підбирань), 12 - Дмитро Фальчевский (+ 18 підбирань), 11 - Владислав Кочка. У складі ОКДЮСШ двозначну кількість очок - 22 - набрав лише Олексій Тищенко.

Команда "Десна", спокійно перегравши "ЧНТУ" у гостях з рахунком 91:36, довела свою безпрограшну серію до п`яти зустрічей. У "деснянців" 21 очко та 15 підбирань здобув Анатолій Осипенко, 16 очок і 13 підбирань додав Павло Ятченко, 15 очок - у Володимира Чехуна, 14 - у Дениса Солодовнікова, 13 очок і 17 підбирань - у Артура Квача. В складі "ЧНТУ" лише Олег Овчаренко відмітився двозначною кількістю очок - 15.

У грі за одноосібне володіння другим місцем за підсумками першого кола змагань команда "Варяги" переграла "Октябрьский Молот" з рахунком 65:52. 34 очки у переможців набрав Віталій Логвін, 12 додав Ігор Саченко. У "Молота" 14 очок та 12 підбирань на рахунку Сергія Артемова.

Саме Віталій Логвін у якості кращого гравця туру очолив п`ятірку кращих. Також в ній: Анатолій Осипенко, Артур Квач та Павло Ятченко (всі - "Десна"), Олег Шенько ("Октябрьский Молот-2").

Краща п`ятірка за підсумками першого кола така: кращий гравець - Віталій Логвін, Олександр Шуляк (обидва - "Варяги"), Володимир Чехун, Денис Солодовніков та Павло Ятченко (всі - "Десна").

Турнірне становище після 5 турів:
1. Десна (Чернігів) - 5 ігор, 5 перемог - 0 поразок, 10 турнірних очок
2. Варяги (Чернігів) - 5, 4-1, 9
3. Октябрьский Молот (Чернігів) - 5, 3-2, 8
4. ЧНТУ (Чернігів) - 5, 2-3, 7
5. Октябрьский Молот-2 (Чернігів) - 5, 1-4, 6
6. ОКДЮСШ (Чернігів) - 5, 0-5, 5
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини