Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:55:25

Пройшли змагання юних самбістів, організовані ветеранами міліції

30.11.2015   15:04Агенцiя

Річницю своєї діяльності утворена за ініціативи та особистими зусиллями ветеранів органів внутрішніх справ громадська організація відсвяткувала традиційно — проведенням дитячо-юнацьких спортивних змагань.

Коментуючи такий вибір святкових заходів, лідер громадської організації, полковник міліції у відставці Петро Пекур підкреслив: впродовж своєї 35-річної кар’єри правоохоронця-оперативника чітко переконався, що нестримну дитячу енергію дорослі мають змалку скеровувати в потрібне русло. Спорт є оптимальним варіантом. Масово залучене до нього нове покоління зростатиме здоровим, патріотичним та не схильним до протиправної поведінки.

Вірна проголошеному курсу, громадська організація за час свого існування вже встигла забезпечити проведення понад 100 змагань різних рівнів та спортивно-масових заходів, як у Чернігові, так і в сільських районах області.

У відповідному ключі пройшли й урочистості з нагоди річниці від дня створення громадської організації: в обласному центрі відбулися святкові змагання юних спортсменів. Спостерігати за ходом турніру були запрошені віце-президент Національної федерації самбо України Юрій Климантов, інші представники федерації.

Високий спортивний чиновник відзначив гідне місце, яке посідає Чернігівщина у підготовці майстрів самбо, та важливу роль громадської організації у сприянні цій роботі. «Україна виборола дві золоті медалі та одну «бронзу» на цьогорічному чемпіонаті світу з боротьби самбо, — нагадав Юрій Олексійович. — І всі ці нагороди належать чернігівцям, причому бронзова медаль здобута у найпрестижнішій чоловічій ваговій категорії до 82 кг, де конкуренція найвища, тож насправді й ця відзнака варта «золота».

Володаря цієї світової «бронзи», гідного носія традицій чернігівської школи самбо Олексія Ніженка, привітали лідер громадської організації Петро Пекур та віце-президент федерації Юрій Климантов. Вони вручили спортсменові подарунок та грошову винагороду. У свою чергу, Олексій звернувся з настановою старшого товариша до борців-початківців. Головне, наголосив він, ставити перед собою чітку мету і не шкодувати сил для її досягнення. Щораз така планка буде вищою, а успіхи — вагомішими.

Після урочистого відкриття змагань відбулися захопливі двобої малечі. Для деяких з них це перші змагання в житті. Але за своєю напругою та цікавістю вони не поступалися турнірам дорослих борців.

На завершення свята всі юні учасники змагань отримали солодкі подарунки від організаторів. Переможців у кожній ваговій категорії було відмічено дипломами та медалями змагань.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини