Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:28:08

Граціозні грації - фоторепортаж з відкритого Чемпіонату України з гімнастики від Віктора Кошмала

29.10.2015   08:01Агенцiя

З 22 по 24 жовтня в Чернігові проходив Відкритий Чемпіонат України серед школярів з художньої гімнастики за програмою КМСУ та І дорослого розряду.

В змаганнях приймали участь 14 команд з восьми областей України; Київ ( ДЮСШ № 20, 5,18), Б.-Церква, Київської області, Суми, Бердянськ, Запорізької області, Калинівка Вінницької області, Вінниці ,ДЮСШ № 1 , Одеса, Кривий Ріг, Рівного та команда Обласної КДЮСШ  м. Чернігова. 23 жовтня відбувся парад-відкриття на якому були присутні: голова Чернігівської обласної державної адміністрації, президент федерації гімнастики Чернігівської області КУЛІЧ Валерій Петрович, начальник відділу управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації ВДОВЕНКО Ігор  Станіславович, представник Міністерства освіти і науки України ГАВРЕНКО Лариса Вікторівна, начальник департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації ЛЕМЕШ Ніна Петрівна, начальник обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України СКРИПЧЕНКО  Анатолій Федорович.

За доброю традицією на згадку про цьогорічний чемпіонат усі команди-учасниці отримали пам’ятні подарунки від організаторів чемпіонату. Змагальний марафон був дуже напружений. Гімнастки виконували вправи без предмета, зі скакалкою, обручем, м’ячем, булавами та стрічкою.

Жюрі на чолі з головним суддею змагань, старшим тренером з художньої гімнастики Чернігівської ОКДЮСШ Оксаною Федосенко, оцінювало технічну складність номеру, майстерність виконання, артистизм та хореографію.

За результатами змагань перше місце у віковій категорії 2000 р.н. посіла вихованка спортивного ліцею з міста Біла Церква  Вахненко Вікторія, яка до речі перші кроки з гімнастики отримала у Чернігівській спортивній школі. У віковій категорії 2001 р.н. – посіла Євсєєва Юлія з Білої Церкви. У віковій категорії 2002 р.н. – посіла Лопатіна Єлізавєта з ДЮСШ – 5 міста Києва. Але не зважаючи на велику кількість сильних і достойних суперників наші юні  Чернігівські гімнастки проявили свій спортивний характер і  досягли значних результатів;  Римар Олена 2000 р.н. виборила ІІІ місце, Донець Олександра 2002 р.н. – ІІІ місце. Серед спортсменок І-го розряду найкращих результатів досягла Власенко Валерія 2003 р.н., яка здобула V місце.


Фоторепортаж з Чемпіонату України Віктора Кошмала.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.