Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:38:21

Свято футболу в Ніжині

22.10.2015   09:19

20 жовтня у Міському палаці культури міста Ніжина Ніжинською міською федерацією футболу було проведено урочисте підведення підсумків футбольного сезону 2015 року.

Серед запрошених на святі були присутні голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович та його заступник Володимир Курбаков, міський голова Ніжина Анатолій Лінник.
Протягом всього свого існування Ніжинська міська федерація футболу приділяє велику увагу популяризації футболу в м. Ніжині.

І одним із тих, хто вболіває за розвиток футболу в Ніжині, є Володимир Хейбарович Мамедов, який багато років свого життя віддав футболу. Від імені Федерації футболу України голова ЧОФФ Геннадій Прокопович вручив голові Ніжинської міської федерації футболу Володимиру Мамедову почесну відзнаку ФФУ за багаторічний внесок в розвиток футболу в Україні.

Серед тих, хто також зробив свій немаленький внесок у розвиток футболу в Ніжині, і Шошев Шлімон Дем’янович, Бринза Микола Семенович, Сімонов Арсеній Францевич, Таран Юрій Володимирович, Кураш Дмитро Петрович, Бойко Олексій Олексійович та багато інших.
У 2015 році Ніжинською міською федерацією футболу проведено першість міста серед ветеранів, де перше місце зайняла команда «Ветерани Ніжина». Серед дорослих проведено турнір з міні-футболу, в якому взяли участь найсильніші команди Ніжина та району. Перемогу в турнірі отримала команда «Динамо».

Окрім того, у Ніжині проводився чемпіонат міста з футболу серед дорослих команд, безперечним фаворитом якого також стала команда «Динамо».

Достойно представляли Ніжин і юні футболісти. Так, у вересні цього року у місті Суми відбувся фінал Всеукраїнських змагань з футболу на призи Клубу «Шкіряний м’яч» - кубок «Coca-Cola» в старшій віковій групі серед юнаків 2001 року народження.

З-понад 800 команд, які стартували в Кубку восени 2014 року, до фіналу дісталися 8 команд. Серед них і команда загальноосвітньої школи № 9 з міста Ніжина. У своїй віковій групі наші хлопці зустрілися з однолітками із Дніпропетровська, Тернополя та Конотопа.

За різницею забитих та пропущених м’ячів наша команда посіла ІІ місце у своїй групі. Проте, юні футболісти змогли налаштуватися на матч за ІІІ місце і впевнено перемогти команду м. Хмільника.
Кращим гравцем турніру визнано також гравця цієї команди Владислава Мазуна.

В Чемпіонаті області з футболу серед аматорських команд першої ліги перемогу виборола команда «Динамо». Активним учасником Чемпіонату області з футболу серед аматорських команд вищої ліги була команда «Фрунзівець», яка також представляє місто Ніжин і зайняла ІІІ місце у Чемпіонаті міста Ніжина з футболу у сезоні 2015 року.

В урочистій обстановці футбольна громадськість Ніжина привітала із закінченням сезону всіх, хто причетний до футболу і вніс вагомий внесок в розвиток ніжинського футболу. Це футбольні клуби, які представляють різні вікові категорії, і тренери, і кращі гравці, і гордість та слава ніжинського футболу – його ветерани.

Голова Чернігівської обласної федерації футболу передав у подарунок Ніжинській міській федерації футболу та дівочій команді з футболу комплекти футбольних м’ячів. А також вручив комплект нагород футбольному клубу «Динамо» за зайняте перше місце в Чемпіонаті області з футболу серед команд першої ліги та почесні грамоти президенту ФК «Динамо» Дмитру Курашу та кращому гравцю команди Роману Литвину за їх внесок у розвиток футболу в Ніжині.

Зала міського плацу культури була вщент заповнена присутніми, які не тільки радо вітали всіх, хто піднімався на сцену, а й учасників художньої самодіяльності, які також приєдналися до вітань
Федерація футболу Чернігівської області іще раз вітає всю футбольну громаду Ніжина із звершенням сезону.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини