Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:27:44

Олена Костевич та Ігор Чередінов отримали нагороди від НОК України

16.03.2012   07:59Агенцiя

15 березня, під час прес-конференції з рук президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки свої нагороди отримала найкраща спортсменка лютого – срібна призерка чемпіонату Європи з кульової стрільби Олена Костевич.

Досить логічно, що саме Олену було визнано найкращою, адже її досягнення в олімпійських номерах програми стали найвищими у попередньому місяці.

Для Олімпійської чемпіонки Афін-2004 ця церемонія не є новою, в травні 2011 року Олені вже вручали нагороду “найкращої спортсменки” за версією Національного олімпійського комітету України.

“Приємно, коли спортсмени досягнувши вершини спортивного Олімпу знаходять в собі сили, мотивацію і демонструють високі результати протягом не одного сезону”, – підкреслив під час вручення диплому, статуетки та грошової винагороди президент НОК України Сергій Бубка.
Керманич Національного олімпійського комітету побажав Олені продовжити успішну ходу і підійти до Олімпійських ігор в Лондоні у найкращій своїй формі.

Приємно, коли у тандемі спортсмен-тренер панують взаєморозуміння і довіра, тоді й поставлені цілі досягаються. Яскравим прикладом таких гармонійних відносин є дует Костевич – Чередінов. Ігор Борисович, який є особистим тренером “найкращої спортсменки місяця”, вже 13 років працює з Оленою виводячи її на нові й нові вершини.

Сергій Бубка подякував і президенту Федерації стрільби України Олегу Волкову за ту роботу, яку він проводить щодо популяризації цього виду спорту в нашій країні. Не залишилась не помічена і робота Чернігівського обласного відділення НОК України та ФСТ “Колос”, які постійно піклуються підготовкою Олени. Без перебільшення, планомірна робота всього колективу дає помітні плоди. 8 спортсменів отримали перепустки на Ігри XXX Олімпіади в Лондоні.

http://noc-cn.org/news/olena_kostevich_ta_igor_cheredinov_otrimali_nagorodi_vid_nok_ukrajini/2012-03-15-471

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.