Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:09:34

Відбувся "Відкритий урок футболу"

26.09.2015   20:39

У вересні 2015 року в Україні стартував новий сезон національного проекту "Відкриті уроки футболу", який включає в себе ігри, уроки, змагання, конкурси та різноманітні форми заходів за принципом "футбол для всіх".

Соціальний проект «Відкриті уроки футболу» з розвитку шкільного футболу на 2015 рік реалізується відповідно до договору про взаємодію між Міністерством освіти і науки України та Федерацією футболу України з розвитку шкільного футболу в загальноосвітніх навчальних закладах України у 2013-2016 роках та на виконання плану спільних заходів Федерації футболу України, Комітету з фізичного виховання та спорту та Інституту модернізації змісту освіти МОН України.

Проект здійснюється у співпраці з Федерацією футболу України та департаментом у справах дітей Міністерства внутрішніх справ України і використовує позитивну футбольну атмосферу, як виховний інструмент для фізичного розвитку дітей, превенції дитячих конфліктів і дитячої злочинності, виховання патріотизму та цінностей здорового способу життя.

24 вересня на центральній спортивній арені міста Чернігова – стадіоні імені Ю.О.Гагаріна відбувся соціальний фестиваль масового футболу та здорового способу життя «Відкриті уроки футболу».

У заході взяли участь майже 200 хлопчиків та дівчаток з Чернігова та Ніжина.

Вони виконували завдання на футбольному полі стадіону, яке було розбите на 12 секторів. За кожним сектором був закріплений відповідальні тренери, які ділилися з дітьми секретами футболу, знайомили з вправами, які допомагають розвинути влучність, швидкість та витривалість. Діти з радістю брали участь у конкурсах, іграх та виконували різні вправи за командами своїх наставників.

Варто зауважити, що весь необхідний для проведення заходу інвентар було надано Федерацією футболу України. У подарунок від ФФУ учасники отримали футболки, кепки, комплекти м’ячів, інший необхідний для занять футболом інвентар.

Також на фестивалі привітали футбольну команду Ніжинської загальноосвітньої школи № 9, яка цього року стала бронзовим призером фінал Всеукраїнських змагань з футболу на призи Клубу «Шкіряний м’яч» - кубок «Coca-Cola» в старшій віковій групі серед юнаків 2001 року народження.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.