Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:44:53

"Наш край" - за здорове майбутнє

01.09.2015   11:53Агенцiя

У Чернігові завершився міський Чемпіонат з футболу «3 на 3». Свято спорту, здорового способу життя та відпочинку на свіжому повітрі підтримав відомий спортсмен і підприємець, депутат Чернігівської міської ради, представник місцевого осередку партії "Наш край" Андрій Кужельний.

Футбол формату "3 на 3" відрізняється від великого кількістю гравців. Їх у кожній команді троє, один з них - воротар. Футбольні ворота теж меншого розміру, ніж зазвичай. Але невелика кількість гравців і міні-формат легко компенсуються видовищністю і користю цього виду спорту.

Саме тому Андрій Кужельний вже 5-й рік поспіль підтримує проведення загальноміського турніру.

Нинішні змагання стартували 20 серпня у школі № 19. В тижневому чемпіонаті взяли участь 16 команд Чернігова. Але вправнішими виявилися три - "Клевер", "Газ-Мяс-Спиртовик" та "Кураж", повідомляють в Асоціації футболу «3 на 3». Переможцям - Кубок турніру, срібним і бронзовим призерам - медалі, грамоти та відзнаки. Андрій Кужельний коментує подію:
- Щороку завдяки підтримці небайдужих людей у нашому місті збільшується кількість якісних футбольних майданчиків, а це означає, що хлопці, замість того, щоб скніти перед комп'ютерами чи просто вештатись у дворах, будуть розвиватися, займатися собою, своїм здоров'ям, знайдуть нових друзів. Бо ж спорт - це не лише позитивні емоції, а й, насамперед, здоров»я. Українці, і чернігівці зокрема,  колись були найдужчими, найміцнішими хлопцями в усій Європі. Ми маємо відродити це. Такі  цілі дуже співзвучні з тими, які озвучує партія "Наш край". Україна ж починається з рідного краю. Це і наш девіз, і правда життя. Лише розвиваючи регіони - можна побудувати міцну, заможну країну. А без здорової молоді - цього неможливо здійснити. Звідси - і підтримка спорту, і здорового способу життя задля динамічного розвитку наших дітей.

У Андрія Кужельного слова не розходяться з ділом: в одній з футбольних команд «3 на 3» бере участь  його син. "Ось так поєдную дві найбільші цінності свого життя - родину і спорт", - жартує підприємець-меценат.

Окрім переможців командної першості, під час турніру визначились і кращі футболісти. Так, найрезультативнішим бомбардиром став Євген Голубчанський, воротарем - Ігор Донець. А ось титул найкращого гравця здобув Дмитро Мироненко.

Невеличка ремарка: серед партійців "Нашого краю" є чимало людей, які давно уболівають за розвиток спорту в цілому, і футболу зокрема. Крім Андрія Кужельного, відомий своїми спортивними захопленнями ще один «краянин» - міський голова Чернігова Олександр Соколов. Він - активний учасник футбольних змагань серед міських голів України. Спортивну честь держави він кілька разів захищав на європейський арені - на Чемпіонаті Європи з футболу серед команд мерів міст. У 2008-му році із Зальцбургу українська команда на чолі з капітаном Соколовим привезла додому бронзу.


PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини