Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:08:44

Десна - Зірка 1:0. Прийшла перемога, звідки не чекали. ВІДЕО. ФОТО

31.08.2015   08:03Агенцiя

Чернігів. Стадіон ім. Ю. А. Гагаріна "Десна" (Чернігів) - "Зірка" (Кіровоград) 1:0 Гол: Кондратюк 90

"Десна": Сітало – Жук, Мельник, Єлісєєв, Сухомлинов – Щедраков – Бовтрук (Іващенко, 86), Чепурненко, Кисіль, Задерецький (Смалько, 66) – Есеола (Кондратюк, 73).

"Зірка": Льопка – Допілка, Ковальов, Кучеренко Бацула – Б. Баранець – Чичиков (Щедрий, 58), Загальський (Локтіонов, 76), Г. Баранець, Мостовий – Акименко.

Попередження: Задерецький, Щедраков – Ковальов

"Зірка" приїхала в Чернігів без екс-деснянців Каваціва і Деребчинського. І якщо форвард поки що не став основним для лідера чемпіонату, то центрбек відіграв у 4 стартових іграх в основному складі. Не знайшлося місця серед стартових одинадцяти Локтіонову і Поштаренку, місця яких зайняли 18-річний Льопка і досвідчений Акименко.

За "Десну" в основі дебютував вихованець місцевих тренерів Дмитро Задерецький, якого на рік орендували додому з "Волині", що посів місце травмованого лідера Картушова на фланзі півзахисту. На інших позиціях все більш-менш прогнозовано.

Прогнозовано почався і поєдинок – лідер зі старту насів на ворота чернігівців і вже до 10-ї хвилини вели в рахунку за ударами 4:0. Двічі Загальський і одного разу Григорій Баранець з-за меж карного майданчика пробили повз ворота, а епізод за участю Акименка повинен був стати гольовим, якби не фантастична реакція голкіпера "Десни". Сергій Сітало зреагував на удар форварда головою з 2-3 метрів.

За кілька хвилин Чепурненко зі штрафного (до воріт було метрів 28) перевірив пильність Льопки, а потім команди вирішили на навантажувати роботою журналістів: без воріт, без небезпечних моментів, без ударів...

І лише наприкінці тайму Григорій Баранець спробував оживити гру: вирізав з правого флангу м’яч у воротарський майданчик, а там Акименко перед воротарем махнув ногою, політ м’яча не відкоригував, але й голкіпера не дезорієнтував – Сітало грав чітко по м’ячу і парирував удар.

Друга половина поєдинку пройшла дещо цікавіше. Принаймні, з’явилися моменти, варті фіксації. Для початку полоскотати нерви глядачам вирішив Ковальов. Центрбек "Зірки" скинув м’яч прямо в ноги Кисілю, який віддав пас на Чепурненка, а сам помчав в район 11-метрової позначки явно очікуючи на "стіночку" і пас у відповідь. Але 7-й номер "Десни" вирішив пробити з 20 метрів і зробив це не найкращим чином – вище воріт.

Григорій Баранець з приблизно тієї ж позиції був точнішим – Сітало довелося демонструвати свою майстерність, щоб відбити удар.

В середині тайму Есеола чи не вперше виграв силово-швидкісне протистояння у Кучеренка і втік на рандеву з Льопкою, але кут був майже нульовий, а партнерів на підтримку атаки треба було чекати ледь не півхвилини, тому форвард вирішив бити на силу – напевно, руки у голкіпера гули ще довго. Але це не завадило йому впоратися з дальнім (не менше 30 метрів до воріт) ударом зі штрафного від Чепурненка.

Загалом, виглядало, що гості, зіткнувшись не завжди з організованою, але завжди масовою і тому важкопрохідною обороною, спробували віддати ініціативу, щоб зіграти на контратаках – в цей період господарі виглядали явно активніше, ніж до перерви. Але все це відбувалося недовго – остання чверть гри знову пройшла за ініціативи лідера чемпіонату. То Андрій Мостовий, накрутивши на місці двох опонентів проб’є в рамку (Сітало на місці), то… А більше і згадати нема чого. Гості фактично не створили нічого небезпечного – той дебютний момент імені Акименка (див. початок матчу) так і лишився єдиним епізодом, який заслужив називатися гольовим.

А от "Десна" свого моменту дочекалася на останній хвилині. Чепурненко зі штрафного, призначеного біля лівої бровки, навісив у воротарський майданчик, а там ветеран над всіма ветеранами Петро Кондратюк переграв опонентів у повітрі і головою підрізав під дальню стійку.


http://www.ua-football.com


Футбол 24

Фоторепортаж  від Віктора Кошмала

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини