Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:06:01

Олімпійський рух в області відтепер курує Валерій Куліч

26.08.2015   09:03Агенцiя

Позачергова асамблея обласного осередку Національного олімпійського комітету України відбулася сьогодні в приміщенні облдержадміністрації.

Питання номер один – обрання голови обласного осередку. Збори відбулися продуктивно: новим керівником олімпійського руху Чернігівщини став голова облдержадміністрації і, за сумісництвом – президент обласної федерації спортивної гімнастики Валерій Куліч.

Як ми повідомляли раніше – Чернігівський обласний осередок Національного олімпійського комітету з 23 червня цього року не мав голови через складення Миколою Олексійовичем Носком своїх повноважень. Тому на засіданні виконкому осередку на початку серпня було вирішено провести позачергову асамблею.

І от сьогодні, дотримуючись усіх процедур, представники спортивних організацій-членів обласного НОКу одноголосно (крім самого претендента, який утримався від голосування) обрали новим головою Куліча Валерія Петровича.

Другим рішенням у протоколі, за пропозиції новобраного голови, було обрання заступників та відповідального секретаря. Заступниками стали директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Ніна Лемеш і відомий біатлоніст Андрій Дериземля. Відповідальний секретар – директор міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Дмитро Пиріжок.

«Хоч ми й до цього дня тісно співпрацювати, але якщо вже ви виказали мені таку довіру – доведеться працювати ще активніше. У такому форматі, переконаний, ми зробимо більше», – у відповідь на привітання сказав новообраний голова Чернігівського обласного осередку Національного олімпійського комітету Валерій Куліч.

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.