Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:13:40

У Чернігові відбувся регіональний етап «Кубку надій ФФУ»

05.08.2015   16:07Агенцiя

Найсильніші дівочі команди з Чернігівщини, Сумщини та Київщини взяли участь у відбірковому регіональному етапі «Кубку надій Федерації футболу України» 2002 – 2004 років народження, який пройшов 3-4 серпня на стадіоні ім. Гагаріна.

Як повідомила керівник Чернігівського Міжрегіонального Центру розвитку дівочого футболу Наталія Ігнатович, турнір було організовано за ініціативи ФІФА та ФФУ.

Саме з цією метою в Україні створили шість Центрів розвитку дівочого футболу. Один із них діє в Чернігові, куди входять ще дві області — Сумська та Київська (разом із містом Києвом).

«За відбірковими результатами регіонального етапу буде сформована збірна регіону з кращих гравців трьох обласних команд, яка візьме участь у фінальному етапі «Кубку надій ФФУ» серед команд Міжрегіонального Центру розвитку дівочого футболу», - розповіла Наталія Ігнатович.

Збірна Чернігівської області представлена дівчатами з ДЮСШ «Спартак» (Чернігів), Борзни, Ніжина, Прилук.

Перший матч регіонального етапу наші дівчата зіграли із збірною Сумської області. З перших хвилин гра була дуже напруженою і нервовою. Але вже на початку другого тайму чернігівські дівчата заспокоїлися і відкрили рахунок. Це додало оптимізму й впевненості у власних силах юним футболісткам. Через кілька хвилин чернігівська команда подвоїла рахунок, реалізувавши вихід віч-на-віч.

Пропустивши два голи, збірна Сумської області не розгубилась, а змогла вирвати нічию у матчі. У підсумку зустріч між командами Чернігівської та Сумської області завершилася бойовою нічиєю — 2:2.

У другому матчі збірна Чернігівщини переграла збірну Києва з рахунком — 5:0.
У останньому матчі відбіркового етапу збірна Сумської області розгромила киян — 7:1.
За підсумками відбіркового турніру було відібрано найкращих гравців:

Куніна Людмила (Чернігівська СДЮШОР «Спартак»)
Шульженко Анастасія (Чернігівська СДЮШОР «Спартак»)
Смаглюк Ірина (Чернігівська СДЮШОР «Спартак»)
Кошмал Ірина (Чернігівська СДЮШОР «Спартак»)
Степанець Анастасія (Чернігівська СДЮШОР «Спартак»)
Коваленко Катерина (Чернігівська СДЮШОР «Спартак»)
Радченко Дарина (Борзна)
Пивовар Владислава (Сумська область)
Ковергіна Анна (Сумська область)
Шешеня Валерія (Сумська область)
Бабич Богдана (Сумська область)

Фінальний етап змагань відбудеться з 5-9 серпня у Миколаєві.

val.ua

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини