Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:06:55

У Чернігові відбувся традиційний "Баскетбольний Марафон-2015". ВІДЕО

28.07.2015   08:30Агенцiя

З 2003 року на баскетбольному майданчику чернігівської школи №1 проходить щорічний літній баскетбольний турнір, який має назву "Баскетбольний Марафон". 26 липня він відбувся вже втринадцяте.

Цього року у змаганні, яке було організоване Чернігівською обласною федерацією баскетболу за участі обласного осередку НОК України та міського центру ФЗН "Спорт для всіх", взяли участь шість команд. Групу А склали чернігівські колективи "Варяги" та "БК Технолог", а також команда "смт Десна" з однойменного населеного пункту Козелецького району Чернігівщини. Група Б була суто чернігівською. Тут зіграли команди "БК Чернігів", "Октябрьский Молот" та "Янг Бойз".

Результати ігор у групах такі:
Група А
"БК Технолог" - "смт Десна" 29:14
"Варяги" - "смт Десна" 40:9
"Варяги" - "БК Технолог" 34:22
Група Б
"Янг Бойз" - "Октябрьский Молот" 28:31
"БК Чернігів" - "Янг Бойз" 46:18
"БК Чернігів" - "Октябрьский Молот" 36:10

У півфіналах особливої боротьби не вийшло. "БК Чернігів" впевнено переграли "БК Технолог" - 36:25, а "Варяги" здолали опір "Октябрьского Молота" - 41:29.
Обігравши у матчі за третє місце "технологів" з рахунком 26:20, "Октябрьский Молот", середній вік гравців якого складає 36 років, вперше за п`ять років для себе став бронзовим призером турніру.

У "золотій" грі "БК Чернігів" впевнено здобув перемогу над "Варягами" - 27:15, повторивши свій успіх зразка 2012 року.

Імена гравців-медалістів:
"Бк Чернігів": кращий гравець турніру Анатолій Осипенко, Олександр Хоменко, Денис Солодовников, Павло Ятченко, Олександр Горбаченко, Олександр Бідний, Олексій Рушаков;
"Варяги": Ігор Саченко, Олександр Шуляк, Ілля Силенко, Володимир Сватусь, Юрій Коновал, Олександр Ричок, Олег Савицький, Ярослав Проскурняк;
"Октябрьский Молот": Олексій Коновальчук, Артем Широкий, Сергій Артемов, Олексій Тарарака, Денис Демещук, Андрій Ільїн, Володимир Кожедуб, Станіслав Терлецький.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.