Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:13:36

Ярмоленко зіграв на відкритті футбольного поля, збудованого за ініціативи Сергія Березенка. ФОТО

22.07.2015   14:14Агенцiя

Уже втретє за останні десять днів у Чернігові відкривали новий міні-футбольний майданчик, який побудували за ініціативи Сергія Березенката ФФУ.

На цей раз свято відбулося 29-й чернігівській школі. Нагадаємо, схожі майданчики уже відкриті у 19 та 27 школах. Усі три футбольні поля мають штучне італійське покриття останнього покоління, на якому можна буде проводити навіть міжнародні змагання. Поля якісні, з чудовим дренажем, тому грати на них можна за будь-якої погоди, навіть, взимку. Випробовували новий газон легендарні футболісти минулого та сьогодення: Ярмоленко, Ковалець, Цихмейструк, Саленко, Яремчук. Після відкриття відбувся матч між командами Федерації футболу України та Чернігова.

Для того, аби ви зрозуміли масштаб свята та кількість футбольних зірок світового рівня на один квадратний метр, які завітали до Чернігова, публікуємо повні склади команд:

Чернігів:

12 Юрій Мелашенко (вр)
№ 2 Володимир Курбаков
№ 3 Анатолій Свистун
№ 4 Віктор Лазаренко
№ 5 Геннадій Прокопович
№ 6 Анатолій Дудчик
№ 7 Сергій Березенко - капітан
№ 8 Андрій Дериземля
№ 9 Андрій Ярмоленко
№ 10 Павло Кулик
№ 11 Володимир Стоян

Тренер команди - заслужений майстер спорту Олег Кузнецов

ФФУ
1.  Варчак Андрій (вр)
2.  Гольдин Вадим 
3.  Павелко Андрій - капітан
4.  Костюченко Вадим
5.  Оскома Микола
6.  Ковалец Сергій
7.  Цихмейструк Едуард
8.  Саленко Олег
9.  Яремчук Іван 

Основний час матчу завершився з рахунком 3:3. У серії пенальті перемогла збірна ФФУ 7:6. Також стало відомо, що  5-6 вересня на трьох новозбудованих полях відбудеться Кубок Андрія Ярмоленка з дворового футболу серед дитячих команд.

- Враження від гри на такому полі надзвичайні, - розповів Сергій Березенко. - Поле прекрасне, нехай воно служить для дітей та усіх чернігівців дуже довго.

Залишився задоволенимяк грою, так і полем найвідоміший чернігівський футболіст Андрій Ярмоленко, який попри свій напружений графік не зміг пропустити таку важливу для спортивного Чернігова подію.

- Поле дуже хороше, думаю діти будуть з радістю грати тут, займатися спортом. Для дітей воно ідеальне. Потрібно побільше  будувати таких майданчиків не тільки в Чернігові, а й усій Україні.

Сергій Шпак
PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини