Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:09:02

Кубок міста з дворового футболу: до фіналу залишився один крок

06.07.2015   13:15Агенцiя

На Кубку Чернігова з дворового футболу, організованого за сприяння Сергія Березенка, команди зіграли чвертьфінальні поєдинки.

Минулої суботи відбувся чи не найнапруженіший ігровий день. Справа в тому, що організатори пообіцяли першим чотирьом командам неймовірні призи: комплекти форми, м’ячі  та квитки на матч Україна – Іспанія. І якраз у чвертьфіналах визначалися імена щасливчиків. Подивитися на ці матчі приїхав голова Федерації футболу Чернігівської області Геннадій Прокопович, тож ми поцікавилися його враженнями про змагання.

– Цей турнір розпочинали 32 команди. Залишилось 8. За цей час у гравців не було жодних претензій ні до організації змагань, ні до суддівства. Я вважаю, що змагання виявилися досить успішними та цікавими, як для організаторів, так і для гравців. До речі, сьогодні ми вручимо командам які вийдуть до півфіналу обіцяні призи. 

За присутності голови ЧФФ команди так грали, що аж іскри летіли. Особливо напруженими видались поєдинки між командами БЮС-Гарантія – Фортуна та Удар –ЛСД. Обидві гри завершилися з однаковим рахунком 3:2 на користь номінальних господарів. Але ж який накал був у цих іграх, які емоції. Футболісти викладались на повну, адже мали, що втрачати. Ну а справжній трилер розгорнувся у матчі Гамма – Холдинг. Команди на двох забили аж 11 голів. Причому то одна команда виходила вперед, а інша наздоганяла суперника, то навпаки. Цей матч справді став окрасою турніру. Гамма перемогла 6:5 та вийшла до півфіналу. У останньому поєдинку Газ-Мяс без особливих труднощів переграв Свободу 5:2.

– Ми програли по-грі. Намагалися нав’язати супернику боротьбу, але Газ-Мяс дійсно сильна команда, яка представляє Вищу лігу чемпіонату чернігівського району, - прокоментував останню гру своєї команди на турнірі гравець Свободи Олег. Футболіст відзначив високий рівень організації змагань. – Турнір чудовий: хороші поля, все організовано чітко, гарні призи, високого рівня суперники. Дякуємо організаторам, що дали змогу взяти в ньому участь. 

Задоволений рівнем турніру і організатор команди Газ-Мяс Олександр Шпак.

– Дякуємо за організацією такого чудового змагання. Ми граємо у чемпіонаті району, тож нам є з чим порівнювати. Кубок дворового футболу – це вищий клас. Особливо тішить об’єктивне суддівство – до роботи арбітрів жодних претензій. Ми вийшли до півфіналу, хочемо перемагати і надалі. 

Тож ми маємо наступні пари півфіналістів, а заодно знаємо імена володарів цінних призів:

БЮС-Гарантія - Газ-мяс

Удар - Гамма   

Попри те, що ці чотири команди вже заслужили свої нагороди, розслаблятись чи здаватись ніхто не буде. Нова форма та квитки на футбол – це класно, але носити звання кращої дворової команди міста хоче кожен. Тому у півфіналах, які відбудуться наступної суботи о 10:00 на стадіоні імені Гагаріна, буде жарко. Прийдіть та підтримайте своїх друзів. Вони боротимуться за вихід у фінал. До речі вирішальна гра відбудеться 18 липня на одному з нових полів, які зараз будуються за ініціативи Сергія Березенка у школах № 19, 27 та 29. Тобто Кубок дворового футболу відкриватиме новий стадіон, на якому гратимуть не лише учні шкіл, а й усі бажаючі. Напевно це дуже символічно.   

 Сана Бойко

PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини