Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:04:53

Містер і міс фітнеса

24.02.2012   17:29Агенцiя

Тиждень факультету це дуже веселе та цікаве свято, як для викладачів, так і для студентів, котрі мають можливість продемонструвати всі свої таланти.

Останні дні цього тижня видалися дуже насиченими для факультету фізичного виховання Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка.

У четвер, 23 лютого, в спортивній залі університету відбулися інтелектуальна гра “Пізнай свої здібності”, в якій студенти другого курсу змагалися за звання найрозумнішого, демонструючи ерудицію і знання та конкурс “Містер і міс фітнеса”.

Змагання з фітнесу проводилися в різному темпі під приємну музику, відповідно до стилю. Глядачі підтримували свої улюблені команди, а суддівська колегія уважно спостерігала за технікою та синхронністю виступів.

24 лютого всі бажаючі мали змогу зустрітися з переможцем Всесвітньої Універсіади Ольгою Завгородньою та бронзовим призером Ігор ХХІХ Олімпіади з важкої атлетики Наталією Давидовою. Спортсменки поділилися власними секретами успіху в професійному спорті, а також порадили молоді завжди бути наполегливими, відповідальними та рішучими у своїх прагненнях до перемоги.


Олексій Семешко, відділ профорієнтаційної роботи та зв’язків із громадськістю ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини