Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 13:30:47

Кубок дворового футболу Чернігова за підтримки Сергія Березенка: відомі імена чверть фіналістів

01.07.2015   20:23Агенцiя

За вже доброю традицію суботній день чернігівські чоловіки провели на футбольному полі стадіону імені Юрія Гагаріна. У місті, за підтримки Сергія Березенка, триває Кубок дворового футболу Чернігова, у якому змагаються 32 команди. Цими вихідними команди зіграли матчі 1/8 фіналу.

Турнір триватиме ще три тижні, а ім’я переможця ми дізнаємося 18 липня, коли команди зіграють фінальний поєдинок. До речі фінал відбудеться на одному з трьох новий полів, які зараз будуються за підтримки Сергія Березенка у чернігівських школах № 19, 27 та 29. Ну а сьогодні команди борються не лише за сам Кубок та звання найсильнішого аматорського колективу Чернігова, а й за цінні призи.

За задумом організаторів, команди які займуть перші чотири місця отримають нові комплекти форми, м’ячі та по 15 квитків на відбірковий матч чемпіонату Європи Україна – Іспанія, який відбудеться 12 жовтня. Тож у футболістів є прекрасний стимул, аби викладатися на повну та перемагати.

Матчі 1/8 фіналу проходили у напруженій та безкомпромісній боротьбі. Права на помилку команди не мали, адже на кону стояла путівка до чвертьфіналу. Протягом усього суботнього дня відбувалися футбольні баталії, а ближче до вечора ми дізналися імена чвертьфіналістів. Отже, у наступному раунді Кубка Чернігова з дворового футболу зустрінуться:
БЮС-Гарантія – Фортуна
Свобода – Газ-Мяс
ЛСД – Удар
Холдинг – Гамма

Ми поцікавились, що думають самі футболісти про цей турнір, які в них враження та емоції.

Сергій Соболев, команда БЮС-Гарантія:
Наша команда була створена в 2010 році, за цей час ми дуже здружилися, стали єдиним колективом, багато спілкуємося між собою, допомагаємо один одному. Ми раді брати участь у цих змаганнях, які проходять на кращому полі у місті. Ми налаштовані тільки на перемогу. Призи, які запланували організатори дуже мотивують нас. Тому дякуємо організаторам за такий чудовий турнір.

Сергій, тренер команди БЮС-Гарантія:
Наша команда грає і в чемпіонаті міста, і в чемпіонаті Чернігівського району – нам є з чим порівнювати. Мушу вам сказати, що цей турнір організований на найвищому рівні. Все чітко, злагоджено, без заминок. Чудові поля, арбітри, роздягальні, хороші суперники. Наша команда дуже задоволена тим, що грає у Кубку дворового футболу. Прагнемо перемогти, бо дуже хочеться потрапити на матч Україна – Іспанія.

Олег, команда Свобода:
Ми разом граємо у футбол років шість. Постійно беремо участь у різноманітних аматорських турнірах. Команда зіграна, граємо за будь-якої погоди: в дощ, сніг, спеку. Тож ми налаштовуємося на перемогу у кожному матчі. Нам дуже подобається цей турнір, адже він організований на вищому рівні. Дякуємо організаторам за те, що дають нам можливість пограти на якісних полях з хорошими суперниками.

Нагадаємо, що підтримка спорту, культивація здорового способу життя є важливим пунктом передвиборчої програми Сергія Березенка. Сьогодні за його підтримки відбувається футбольний турнір, будуються нові поля, організовуються різноманітні спортивні змагання для дітей, будується перша в Чернігові велосипедна доріжка. Усі школи міста отримали комплекти футбольних м’ячів. Нещодавно, за підтримки Березенка до Чернігова приїхали найсильніші атлети планети, аби взяти участь у Богатирських іграх. Тож, бачимо, що програма Сергія Березенка допомагає розвивати спорт у нашому місті.


Сергій Шпак

PR

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.