Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:49:20

Травневі здобутки шахистів Чернігівщини

14.05.2015   15:58Агенцiя

В період з 01 по 10 травня року в м. Миколаєві проходив Чемпіонат України з шахів серед юнаків та дівчат віком до 10-ти років. Турнір юнаків налічував 95 учасників з різних регіонів України.

Першорозрядники Гришко Віталій (вихованець ПНЗ ДЮСШ з шахів та шашок ЧОО «ФСТ «Україна», тренери-викладачі Коваленко Віктор Олексійович та майстер спорту України - Крупко Олексій Валерійович) та Лаптій Назар (вихованець Комунального ПНЗ "КДЮСШ № 1" Чернігівської міської ради, тренер-викладач Куценко Юрій Дмитрович) представляли Чернігівську область на цих змаганнях. Після марафону в 9-ть турів наші спортсмени були в десятці найкращих спортсменів України у своїй віковій категорії, а саме
- Гришко Віталій з результатом 6,5 очок з 9-ти можливих посів 8-ме місце (по стартовому рейтингу спортсменів був 30-ий )
- Лаптій Назар з результатом 6 очок з 9-ти можливих посів 9-те місце ( за рейтингом був 7-ий).

З 11 по 12 травня 2015 року відбувся Чемпіонат України з активних шахів серед юнаків та дівчат віком до 10-ти років. За звання чемпіона України боролися 58 юних спортсменів. В даному виді програми наші спортсмени показали ще кращі результати.
- Гришко Віталій з результатом 7 очок з 9-ти можливих ( 5 перемог, 4 нічиї, жодної поразки) посів 2-4 місце і лише за додатковими показниками здобув 4-ту сходинку (трішки прикро). Перемогу в останньому турі Віталій здобув над своїм земляком, але це спорт !
- Лаптій Назар з результатом 6 очок з 9-ти можливих обійняв 7-му сходинку.

13 травня 2015 року був Чемпіонат України з блискавичної гри з шахів серед юнаків та дівчат віком до 10-ти років. На старт вийшло 45 юнаків які і розіграли комплект нагород. Варто відмітити, що наші учасники виступили по принципу – «чи пан чи пропав». Кожен зіграв по 9-ть партій, набав по 6-ть очок і не мав нічийного результату. Майже з однаковими показниками прийшли до фінішу де 0,5 додаткового показнику зіграли роль при визначенні місця. Так Віталій Гришко посів 6-ту сходинку, а Лаптій Назар 7-му.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини