Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:49:23

Десна - Зірка 0:1. Зіркофобія Крамара

02.05.2015   11:25Агенцiя

"Десна" (Чернігів) – "Зірка" (Кіровоград) – 0:1 Голи: Локтіонов, 69 "Десна": Сітало – Чуланов (Сухомлинов, 78), Мельник, Єлісєєв, Каваців – Щедраков – Бовтрук, Кондратюк (Скепський, 75), Кисіль (Смалько, 84), Картушов – Тимченко (Крамар, 66). "Зірка": Поштаренко – Допілка, Кучеренко, Ковальов, Бацула – Лупашко – Чичиков, Г. Баранець (Загальський, 77), Б. Баранець, Мостовий (Щедрий, 90+2) – Локтіонов (Акименко, 89). Попередження: Крамар

"Десна" вийшла на гру без номінальних флангових захисників. Єдиний правий бек – Вадим Жук – опинився поза грою через перебір жовтих карток, а на лівому фланзі і Смалько і Сухомлинов не переконали тренерський штаб в тому, що вони заслужили зіграти в основі. В підсумку на правому фланзі зіграв "головний, куди пошлють" Володимир Чуланов, який за останні півтора-два роки встиг пограти на всіх позиціях в обороні і опорній зоні, але ніде основним так і не став. Ліворуч несподівано опинився Ярема Каваців, місце якого в центрі зайняв Євген Єлісєєв.

Відбулися зміни і в нападі, де Ігор Тимченко вперше вийшов в основному складі нового для себе клубу. І форвард вже на 3-й хвилині опинився у вигідній позиції, увірвавшись в карний майданчик "Зірки" по лівому флангу. Але пробив хоч і сильно, але дуже неточно – в кількох метрах вище і лівіше від хрестовини.

Власне на цьому гострі моменти біля воріт Поштаренка і закінчилися. Були дві невдалі спроби від Картушова і Кондратюка, але першу половину тайму гості провели значно цікавіше і активніше. М’яч більше тримався на підступах до воріт "Десни", а коли Тимченко двічі пробував втікати в контратаки, його майстерно (в значенні – непомітно для арбітра) притримували руками. Натомість, коли Локтіонова Чуланов жорстко зустрів біля лінії штрафного, суддя вирішив призначити небезпечний штрафний. Сильний удар Баранця прийняла на себе стінка. І це теж був єдиний гострий момент біля воріт Сітала за перші півгодини.

А от чого було вдосталь – це боротьби і жорстких стиків в центрі поля: накладок, небезпечної гри прямими ногами… Тому на цьому фоні навіть епізод, коли Бацула головою підрізав м’яч в напрямку воріт "Десни" після навісу з флангу (голкіпер без проблем намертво взяв м’яч) заслужив потрапити в звіт.

І лише на 32-й хвилині виник по-справжньому серйозний шанс побачити м’яч у сітці. Мостовий, опинившись на позиції центрфорварда вдало звільнився з-під опіки і першим був на м’ячі після подачі з флангу. Його удар головою метрів з 8 по центру воріт прийняла на себе поперечина.

До завершення гри гості створили ще два чудових моменти, кожен з яких міг завершитися взяттям воріт. За хвилину до завершення основного часу першого тайму Григорій Баранець з лінії штрафного практично без замаху ледве не поклав м’яч в дев’ятку – вище воріт. А вже в компенсовані хвилини Чичиков на силу прострілив з правого флангу і Єлісєєв ледве не зрізав снаряд у власні ворота – м’яч пролетів поруч зі стійкою.

Другий тайм цікавішим не став. Причому настільки, що вже з 50-ї хвилини з трибун чулося "меняй половіну" і "випускай свєжих". Репліки адресувалися головному тренеру "Десни". Напевне в цю "половину" увійшов і Руслан Кисіль, який протягом хвилини двічі вкрай невдало завершував атаки. Спочатку зі штрафного пробив втричі вище воріт, а потім, перебуваючи в 3-х метрах від воріт, після прострілу Картушова влучив по м’ячу хіба що шнурівкою.

До теми Земне тяжіння «Десни». ФОТО

Дослухався до порад з трибун Олександр Рябоконь лише на 66-й хвилині, коли замість Тимченка на полі з’явився Антон Крамар. Але вболівальники не зупинялися. Тим більше, що ситуація лише погіршилася – "Зірка" відкрила рахунок. Локтіонов біля карного майданчика розіграв з кимось з партнерів елементарну стіночку, вискочив під гострим кутом на ворота "Десни" і пробив низом. Сітало не врятував.

Пропущений гол нічого на полі не змінив. Господарі як і раніше виглядали безпомічними в атаці, а футболісти "Зірки" раз по раз перегравали опонентів фактично на всіх клаптиках поля. Втім до небезпечних моментів це не приводило – гості виглядали краще, але не настільки, щоб розривати захист суперника. Хіба що Загальський з лінії штрафного бив в ближній кут і влучив у сітку з зовнішнього боку. Спроби ж розкатати м’яч до вірного і завести його в сітку чернігівськими захисниками ліквідовувалися на після 4-5 пасів.

А що "Десна"? До 94-ї хвилини нічого. А на останніх секундах перший провал кіровоградського захисту ледь не призвів до взяття воріт. Але Крамар сам однісінький з 11 метрів по центру воріт не зумів переграти голкіпера. Згадався попередній матч цих команд в Чернігові, де він же не забив в порожні ворота. Тоді теж перемогла "Зірка".

UA-Футбол

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.