Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:16:32

У Ніжині податківці провели традиційний турнір з футзалу

02.05.2015   10:46

Головне управління ДФС у Чернігівській області спільно з Радою профспілки за підтримки Ніжинської міської федерації футболу провели у Ніжині 17-й турнір з футзалу, присвячений вшануванню пам’яті колишнього начальника Ніжинської ОДПІ Миколи Івановича Петруха, який був ініціатором проведення змагань, що стали традиційними.

Цього року в них взяли  участь команди податкових інспекцій області.

Під час відкриття турніру хвилиною мовчання спортсмени вшанували бійців, які віддали своє життя, захищаючи Україну. Начальник Ніжинської ОДПІ Світлана Волкова символічно вручила приз “Пам’яті Дмитра Тернового».

У такий спосіб вшанували колишнього працівника податкової служби Чернігівщини Дмитра Тернового, який героїчно загинув у зоні АТО.

Як повідомив голова спортивної комісії Ради профспілки Чернігівської обласної Ради   ВППО ДФС Ігор Закружний,   під час турніру учасники демонстрували хорошу спортивну підготовку, цікаву командну гру та прагнення до чесної перемоги.

У підсумку першість здобула команда ДПІ у м.Чернігові на чолі з капітаном Євгенієм Петрищевим. Срібні нагороди – у команди ветеранів ДФС, а бронза дісталася команді Прилуцької ОДПІ.

Приз “За волю до перемоги” виборола команда Ради профспілки ГУ ДФС у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини