Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:49:42

За сезон 2014-2015 років біатлоністи Чернігівщини завоювали 15 медалей

23.04.2015   08:24Агенцiя

Підсумки спортивного сезону 2014—2015 років стали головною темою прес-конференції біатлоністів для представників ЗМІ, яка 22 квітня пройшла у Чернігівському національному педагогічному університеті імені Т.Г. Шевченка.

Поспілкуватися з журналістами прийшли біатлоністи Сергій Семенов, Артем Прима, Артем Тищенко, Ірина Варвинець, Максим Івко, Антон Мігда, Дмитро Івасенко, Юлія Бригінець, Руслан Ткаленко та їх наставники — Микола та Жанна Зоц, Олександр Ворчак, Олександр Семенов та Віталій Паршуков.

Всього за сезон 2014—2015 років чернігівським спортсменам вдалося завоювати 15 медалей. У тому числі по одній на Чемпіонаті світу та Всесвітній універсіаді, по дві — на Чемпіонатах світу і Європи серед юніорів та юнаків, на Кубку IBU, три — на Кубку світу і чотири на Чемпіонаті Європи з біатлону. Також вдалося вибороти і малий Кришталевий глобус.

Під час зустрічі чернігівські біатлоністи подякували присутнім за теплий прийом. За їх словами, минулий сезон був дуже цікавим та приніс велику кількість емоцій і вражень. Виступи на змаганнях дозволили їм виявити і помилки, над якими треба працювати, щоб показати кращий результат на наступних стартах. Всі спортсмени висловили бажання взяти участь в зимових Олімпійських іграх та поборотися за олімпійські нагороди.

За словами їх тренерів, здобуті результати є дуже обнадійливими. На Чернігівщині є перспективні спортсмени, які здатні виборювати нагороди високого рівня.

Спортсменом січня поточного року був визнаний наш земляк Сергій Семенов. А у лютому — Ірина Варвинець. Також наставники подякували своїм підопічним за напружену працю та побажали нових звершень.

На думку Голови Чернігівського осередку НОК України Миколи Носка, головним завданням для молоді є отримання якісних знань та самовдосконалення.

— Бажаю вам міцного здоров’я, успіхів, натхнення і, безумовно, високих результатів. У вас починається новий олімпійський цикл підготовки. І, сподіваюсь, що результати у наступному сезоні тільки покращаться, — зазначив він.

Також спотрсмени відповіли на численні запитання журналістів, та поділилися своїми планами на наступний спортивний сезон.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.