Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 19:34:44

200 найсильніших спортсменів країни змагаються за перемогу та путівки на Чемпіонат Європи. ФОТОрепортаж

26.02.2015   21:10

Сьогодні на тренувальній базі Олімпійського навчально-спортивного центру «Чернігів» урочисто відкрився Кубок України з важкої атлетики 2015 року.

Протягом чотирьох днів близько 200 найсильніших спортсменів країни боротимуться за перемогу та путівки на Чемпіонат Європи. Ці змагання є відбірковими і спортсмени, які займуть призові місця, у квітні представлять Україну на континентальній першості, що відбудеться в м. Тбілісі (Грузія).

Загалом, рівень цих змагань дуже високий, адже серед учасників титуловані важкоатлети — Чемпіони України, переможці та призери Чемпіонатів Європи та світу.

У церемонії відкриття турніру взяли участь керівництво області, представники Міністерства молоді та спорту України, федерації важкої атлетики України, почесні гості — Олімпійські чемпіони та призери з важкої атлетики, спортсмени, тренери та вболівальники.

Вітаючи важкоатлетів з початком змагань, виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Сергій Журман зазначив, — Ці змагання показують не тільки фізичну силу і силу духу, а й єдність усієї України.

Керівник області побажав усім присутнім миру, здоров’я, добробуту, а спортсменам — великих досягнень і яскравих перемог та оголосив турнір відкритим.

Вітання учасникам змагань від Міністерства молоді та спорту України оголосив державний тренер з важкої атлетики Кім Ткаченко.

Чернігівщину на турніри представляють Майстри спорту України Яна Назаренко, Владислав Тимченко, Олексій Бібік, Леонід Следніков, Максим Шипенко, Ярослав Петренко, Володимир Молочко, Руслан Кожакін та Євген Шерпатий. Усі вони вихованці ДЮСШ «Атлет».

Слід зазначити, що за результатами першого дня змагань наша команда вже має одну золоту нагороду. Її завоювала — Яна Назаренко (м. Бобровиця), у ваговій категорії до 63 кілограм.

ФОТОрепортаж Віктора Кошмала

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.