Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:46:29

Лижний майстер-клас для студентів ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка

16.02.2015   09:17Агенцiя

За підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України, особисто Голови обласного осередку, ректора ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка Миколи Носка на протязі лютого проходять лижні збори для студентів факультету фізичного виховання.

Справжні майстер-клас демонструють викладачі навчального закладу: заслужений тренер України з біатлону, завідувач кафедри гімнастики, хореографії і плавання, доцент Василь Пеньковець, завідувач кафедри спорту, кандидат педагогічних наук, професор Степан Власенко, кандидат педагогічних наук, старший викладач Віктор Рябченко, старший викладач Володимир Рябов.
 
Після закінчення зборів, всі студенти прийняли участь у змаганнях, які включали в себе: здачу техніки пересування на лижах коньковим та класичними видами та подолання дистанції у дівчат – 1000 метрів, а у чоловіків - 2000 метрів.

У змаганнях взяло участь близько шести десяти студентів. У нагородженні переможців та призерів взяла участь заслужений майстер спорту України з біатлону, чемпіонка Європи, Ніна Лемеш

Організатори змагань нагородили переможців та кращих спортсменів дипломами та поліграфічною продукцією на олімпійську тематику.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини