Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:33:06

У Чернігові піднято прапори з нагоди відкриття зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю у Австрії

26.01.2015   13:13

24 січня на Чернігівській базі олімпійської підготовки СДЮШОР з лижного спорту в урочистій обстановці було проведено підняття Державного прапора, прапора НОК України та прапора ФСТ «Україна» з нагоди відкриття ХІІ зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю в австрійському Форарльберзі та Ліхтенштейні.

З-поміж 900 найкращих спортсменів Європи віком 14-18 років в Австрії та Ліхтенштейні Україну представлятимуть 21 спортсмен у 7 з 8 видів спорту.У цьому переліку 5 представників Чернігівщини, зокрема: представники біатлонної школи Валерія Дмитренко, Владислав Кошовець, Оксана Сігеті, Сергій Телень та представниця лижних гонок – Олена Зубок.

На захід прибув заступника директора Департаменту, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Григорьєв, Відповідальний секретар обласного осередку НОК України Ніна Лемеш, уславлені олімпійці: перша медалістка незалежної України Валентина Цербе – Несіна, Вячеслав Деркач та Оксана Хвостенко Почесними гостями на святі були батьки юних олімпійців, мама Дмитренко Валерії –Інна Станіславівна, мама та батько Кошовця Владислава – Іван Валерійович та Ольга Віталіївна, мама Сігеті Оксани – Надія Борисівна, мама та батько Теленя Сергія – Юрій Сергійович та Наталія Петрівна та бабуся Зубок Олени – Валентина Миколаївна.

Слова подяки за виховання дітей прозвучали на адресу батьків а також їх тренерів - Заслужених тренерів України Світлани Леонідівни та Олександра Васильовича Ворчаків, тренера юнацької збірної команди України Ігоря Леонідовича Ященка, тренерів СДЮШОР з лижного спорту Владислава Миколайовича і Марини Олександрівни Лісогорів та ЗТУ Степана Олексійовича Власенка.
Учасників заходу привітали офіційні особи та бронзова призерка Олімпійських ігор Валентина Цербе - Несіна, ЗМС України з біатлону Оксана Хвостенко оголосила вітання Президента НОК України, Героя України Сергія Назаровича Бубки.

Право підняти Державний прапор України, прапор НОК України та прапор ФСТ «Україна» було надано Валентині Цербе – Несіній, Оксані Хвостенко та чемпіонці ХІ зимового Європейського олімпійського фестивалю Анастасії Ничипоренко.

Дякуючи спонсорам: компанії Сан ІнБев Україна та кондитерській фабриці «Стріла» всі учасники були нагороджені солодощами тафлаєрами обласного осередку НОК України. Тренери отримали олімпійську літературу, а батьки – сувенірну атрибутику від НОК України.

І, незважаючи на незимову погоду (снігу було небагато), діти, вихованці СДЮШОР з лижного спорту провели показові комплексні тренування з біатлону та тренування з лижних гонок. Всі учасники залишилися задоволеними і висловлювали побажання проводити такі заходи частіше. Звичайно всі чернігівці з нетерпінням чекають коли в австрійському Форарльберзі та Ліхтенштейні стартує ХІІ зимовий Європейський юнацький олімпійський фестиваль, щоб палко вболівати за наших юних олімпійців і підтримувати всю збірну команду України.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини