Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:16:04

Всеукраїнські акції НОК України "Олімпійська книга" та "Олімпійський куточок" завітали в районну бібліотеку

12.01.2015   10:20

Чернігівський обласний осередок НОК України завітав до Варвинської районної бібліотеки із Всеукраїнськими акціями Національного олімпійського комітету України «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок».

Заступник голови Варвинської РДА Валерій Чаленко, співробітники бібліотеки радо зустріли заслужених майстрів спорту України, першу призерку олімпійських ігор з біатлону незалежної України Валентину – Цербе – Несіну та відповідального секретаря Чернігівського обласного осередку НОК України, призерку чемпіонатів світу з біатлону Ніну Лемеш.

Видатні спортсменки передали читачам набір книг на олімпійську тематику, серед яких «Енциклопедія олімпійського спорту», «Олімпійський спорт» у двох томах, збірник творів одного із засновників олімпійського руху Олексія Бутовського та інші. Унікальні книги поповнили архів літератури бібліотеки.

В рамках зустрічі був організований та проведений круглий стіл – «Запитай у олімпійця», під час спілкування діти загально – освітніх шкіл м. Варви змогли дізнатися про спортивний шлях відомих біатлоністок, про умови та правила проведення Олімпійських ігор, про можливості українських спортсменів виступати на міжнародних змаганнях. Валентина Цербе – Несіна та Ніна Лемеш продемонстрували читачам свої нагороди, сфотографувалися з бажаючими та дали автографи.

Завідувач бібліотеки Наталія Миколаївна подякувала за подарунки від НОК України, запевнила, що буде відкрито виставку книг.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини