Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:30:05

"Олімпійська книга" поїхала в Білорусь

10.12.2014   08:47Агенцiя

Шахи - гра інтелектуалів, відкриває особливий, захоплюючий світ суперництва і азарту. За підтримки обласного осередку НОК України КДЮСШ № 1 знову радо прийняла змагання шахових надій – міжнародний турнір з активних шахів «Кубок директора», повідомляє Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок.

Одночасно в трьох залах дитячо- юнацької спортивної школи 118 шахістів всіх вікових груп боролись за призи. Вже в четвертий раз проводиться цей турнір і щороку він набирає все більшого успіху та популярності. На цей раз в ньому прийняли участь шахісти із Білорусі та п’ятнадцяти міст України.

Учасники були розподілені в трьох вікових турнірах:
- турнір «А1» (вік 10-12 років) – 32 учасники;
- турнір «А2» (з 2005 року народження та молодші) – 29 учасників;
- турнір «Б» (2001 рік народження та старші) – 57 учасників.

Змагання проводили по швейцарській системі з контролем часу – 25 хвилин до кінця партії кожному гравцю. Турнір «Б» проходив в дев’ять турів, а турніри «А» в сім турів.

Турнір пройшов в гострій, безкомпромісній боротьбі і не залишив байдужим нікого з глядачів. Головний суддя змагань Ю.Куценко відмітив прагнення кожного учасника, особливо дитини до перемоги.

Переможцями турніра «Б» стали: 1 місце – Володимир Примиренко (Ніжин), 2 місце – Віктор Самосюк (Київ) та 3 місце – Володимир Міхальський (Ніжин). Серед ветеранів перше місце посів Леонід Мельниченко (Ріпки), а серед юніорів найсильнішим виявився Ярослав Кельбас (Глухів). Переможцями турніра «А2» стали: 1 місце – Платон Гальперін (Чернігів), 2 місце – Ростислав Малиновський (Київ), та 3 місце – Андрій Нестеренко (Ніжин). Переможцями турніру «А1» стали: 1 місце – Максим Царук (Гомель), 2 місце – Давид Пожар (Чернігів), та 3 місце – Евгеній Гончаров (Гомель). У командному заліку перше місце та «Кубок директора» завоювала команда міста Гомеля, на другому місці команда КДЮСШ №1, та на третьому шахісти ДЮСШ «Україна».

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями, грамотами. Та в рамках проведення Всеукраїнської акції НОК України «Олімпійська книга» відповідальний секретар обласного осередку НОУК України Ніна Лемеш вручила книги на олімпійську тематику гостям з Білорусі.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини