Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:14:42

Проведено другий тур обласного чемпіонату з баскетболу

05.12.2014   09:14

Минулого тижня у Чернігові відбулися ігри другого туру Чемпіонату Чернігівської області з баскетболу серед чоловічих команд. Повідомляє Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок.

28 листопада збірна Чернігівського національного технологічного університету на своєму майданчику з рахунком 49:56 поступилася команді "Октябрьский Молот", у складі якої Станіслав Терлецький набрав 17 очок та зробив 12 підбирань, Юрій Паршуков набрав 15 очок. У складі ЧНТУ Олег Овчаренко відмітився 26 очками.

30 листопада команда "Десна" у спортзалі обласної ДЮСШ приймала колектив "Убойная Сила" і легко його переграла з рахунком 77:32. У переможців одразу п`ять гравців набрали двозначну кількість очок, а Денис Солодовников зробив перший в нинішньому сезоні триплдабл (двозначні показники у трьох позитивних показниках) - 12 очок, 12 підбирань, 12 перехоплень. По 13 очок на рахунку Олександра Хоменка та Артура Квача. У складі "Убойной Силы" більше десяти очок набрав лише Олександр Шуляк - 16 пунктів.

П`ятірка кращих гравців туру виглядає так: Олег Овчаренко (ЧНТУ), Станіслав Терлецький та Юрій Паршуков (обидва - Октябрьский Молот), Денис Солодовников та Павло Ятченко (обидва - Десна).

Положення команд після двох турів:
1. Десна - 2 гри, 2 перемоги - 0 поразок, 4 очки
2. НДУ - 1, 1-0, 2
3. Октябрьский Молот - 1, 1-0, 2
4. Убойная Сила - 2, 0-2, 2
5. ЧНТУ - 2, 0-2, 2

Розклад ігор третього туру:
14.12.2014 (неділя). С/з НДУ. 17:00. НДУ - ЧНТУ
16.12.2014 (вівторок). С/з ЧНПУ. 18:30. Октябрьский Молот - Десна

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.