Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:31:14

"Олімпійська книга" та "Олімпійський куточок" в ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка

22.11.2014   13:01Агенцiя

Чернігівський обласний осередок НОК України презентував Всеукраїнські акції Національного олімпійського комітету України «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок» в ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка.

Більше 100 студентів зібралося цього дня у читальному залі педуніверситету. На зустріч були запрошені почесні гості: Виконавчий директор НОК України Наталії Петрівни Коваленко, Валентина Цербе – Несіна – ЗМС України з біатлону, бронзова призерка зимових Олімпійських ігор у Лілехамері 1994 року, перша олімпійська медалістка незалежної України, Наталія Давидова - ЗМС України з важкої атлетики, бронзова призерка літніх Олімпійських ігор в Пекіні 2008 року, викладач кафедри спорту ЧНПУ ім.Т.Г.Шевченка, Ніна Лемеш - ЗМС України з біатлону, срібна та бронзова призерка чемпіонатів світу, чемпіонка, срібна та бронзова призерка чемпіонатів Європи, учасниця трьох Олімпійських ігор, Ольга Завгородня – МСМК з легкої атлетики (біг на 800 м та естафети 4х400 м.), дворазова чемпіонка Всесвітніх універсіад, бронзова призерка Всесвітньої універсіади, фіналістка чемпіонату світу з легкої атлетики, учасниця чемпіонатів світу та Європи, викладач ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка, Світлана Новопашен - МС України з кікбоксингу, чемпіонка світу, неодноразова чемпіонка Європи, переможниця міжнародних турнірів з кікбоксингу та боксу, аспірантка ЧНПУ ім. Т.Г.Шевченка, Володимир Жула - МС України з волейболу, чемпіон СРСР, дворазовий чемпіон України, триразовий володар Кубку України, чемпіон і володар Кубку Ізраїлю, 10 місце в складі збірної України на чемпіонаті світу, викладач кафедри спорту ЧНПУ ім.Т.Г.Шевченка.

З вітальним словом до присутніх звернулися Виконавчий директор НОК України Наталія Коваленко та ректор ЧНПУ ім.. Т.Г.Шевченка Микола Носко.

Відповідальний секретар обласного осередкуу НОК України Ніна Лемеш презентувала Всеукраїнські акції НОК України «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок». Видатні спортсменки передали читачам набір книг на олімпійську тематику, серед яких «Енциклопедія олімпійського спорту», «Олімпійський спорт» у двох томах, збірник творів одного із засновників олімпійського руху Олексія Бутовського та інші.

Унікальні книги поповнили архів спортивної літератури бібліотеки та читального залу навчального закладу. Відвідувачі стали активними учасниками вікторини «Що ти знаєш про олімпійські ігри?». За правильну відповідь на запитання знавці отримували сувенір від НОК України. Всі бажаючи мали можливість задати своє запитання видатним спортсменам і отримати автограф. Зустріч пройшла цікаво та весело.


 
Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини