Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:03:39

Наші футболісти шості

21.11.2014   16:29Агенцiя

Цими днями українські команди першої ліги завершили осінню частину чемпіонату 2014-2015.

Наша «Десна» виїздила в сусідній обласний центр, де на одному з найкращих в Україні стадіоні «Ювілейний» зіграла внічию (1:1) з ПФК «Суми». Перед самісіньким свистком на перерву господарі поля спромоглися проштовхнути м’яч у сітку, а на передостанній із хвилин, доданих арбітром до основного часу матчу, в їхні ворота було призначено пенальті, і Ярема Каваців невідпорним ударом відновив рівновагу. А компенсовано було аж дев’ять хвилин, оскільки у другому таймі через витівку фанатів (у хід пішли димові засоби) гра переривалася аж на п’ять хвилин.

До речі, рік тому після сімнадцяти турів «Десна» мала на очко менше. Втім, тоді цього було достатньо, щоб зимувати на п’ятому місці. Відзначимо також, що наша команда випереджає «Полтаву» і «Нафтовик-Укрнафту», оскільки має кращу різницю забитих і пропущених голів.

У ці дні деснянці вже у відпустці. А підготовка до весняного старту розпочнеться в середині січня. Друга ж частина чемпіонату стартуватиме 21 березня 2015 року — того дня підопічні Олександра Рябоконя зустрінуться на стадіоні імені Гагаріна з криворізьким «Гірником».

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини